Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (2.66 secunde)
Mai multi deputati sunt nemultumiti de serviciile restaurantului de la Palatul Parlamentului, considerand ca trebuie sa stea foarte mult la coada pana ajung sa manance.
"Unul din scopurile actiunii PNL il reprezinta alocarea de sume egale pentru toti bolnavii de cancer, indiferent de tara din care provin, mai ales pentru ca 1,7 milioane de oameni mor anual in Europa din cauza cancerului", a spus Marius Enescu.
Seful taranistilor mai vrea ca, in momentul in care va castiga Primaria, sa uneasca Braila cu Galatiul, sa scape pentru totdeauna de cainii maidanezi, pe care vrea sa-i faca frumosi, numai buni de comercializat in strainatate, sa termine cu caii care misuna prin tot Galatiul facand din acestia salam, dar spune ca va avea grija de multitudinea de oameni ai strazii care pur si simplu mor de foame prin subsoluri.
"Aducem aparatura, punem diagnostice corecte si salvam oamenii sau aducem mobila si ne mor oamenii in hoteluri de lux?", s-a intrebat, retoric, ministrul Sanatatii.
Fac ceea ce imi place si-mi place ce fac si vreau sa fiu primarul orasului Constanta pe care il iubesc, unde m-am nascut si am sa mor la malul Marii Negre", ne declara Victor Manea;
Saracii mor in fiecare an pentru ca au media de varsta de 70 de ani si, din pacate, nu ne putem lauda cu asa ceva", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Cristinel Dragomir, vicepresedintele CJC.
Vreau sa mor in picioare", a adaugat el. Fostul ministru socialist al guvernului Felipe Gonzalez a precizat totusi ca "nu va participa la viata politica spaniola".
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de inaintare in grad a generalilor Anghel Iordanescu, Neculai Ontanu si Gabriel Oprea, fosti PSD, dupa ce acestia si-au declarat public sprijinul pentru el la alegerile prezidentiale.
Sa vezi cum inchidem scoli, cum mor oameni in spitale din cauza ca oameni incapabili (pupatorii tai in fund) fac praf sistemul de educatie si sanatate!
Dupa ce ca mor pe capete din cauza conditiilor proaste din spitale si a lipsei tratamentelor eficiente, dupa ce ca nu suntem in stare sa cream un sistem sanitar viabil in care medicii sa nu plece sa lucreze in strainatate, medicamentele sa fie accesibile tuturor, ingrijirea medicala sa fie de cea mai buna calitate, dupa ce ca suntem pe primele locuri la morbiditate, iar oamenii au ajuns sa isi puna speranta doar in Dumnezeu atunci cand se imbolnavesc, Guvernul Boc da in cap definitiv persoanelor cu probleme de sanatate, transformandu-le in infractori.
Oamenii se nasc, mor. Nu putem sa inchidem o perioada, ca nu suntem firma de constructii, si iarna stam acasa", a mentionat Marian Ardeiu, edilul din Samarinesti.
Atacul de gang la adresa principalilor lideri ai opozitiei n-a fost decat o translatare in limbaj politic a ambuscadelor de prin speluncile marinaresti, pe-acolo pe unde domneste legea lui "mor cu el de gat".
Un alt lucrator al PDL deghizat in sociolog, Vasile Dancu, se alatura celor care mor de grija altora: "S-a ajuns in Romania la relativizare nepermisa si periculoasa a stangii sau a dreptei.
Nu de grija reformei mor Basescu, Boc si gasca lor de hoti incompetenti, ci de frica de a pierde puterea.
USL, in topul preferintelor Romanii s-au saturat sa mai dispere ca mor de foame din cauza incompetentei regimului PDL si spera sa gaseasca o salvare in gradina opozitiei.
Cand oamenii mor cu zile, cand existenta statului roman e periclitata flagrant, calculele politicianiste sunt pentru cei vechi, care trebuie sa dispara de pe scena publica.
Marii oameni politici ai istoriei, marii conducatori, nu au sfarsit grozav. Si oamenii puternici cad. Si oamenii puternici mor, politic vorbind".
Pentru amaratii aia care mor la furat de fier vechi, prin mine dezafectate sau prin cladiri abandonate, saracia este dusmanul cotidian, si o capcana din care nu pot iesi.
Sper sa traiesc suficient de mult pentru a-l atinge. Insa, daca este necesar, este un ideal pentru care sunt pregatit sa mor".
Nu mor caii cand vor cainii! O sa se vada asta cat de curand", a scris Olguta Vasilescu pe site-ul de socializare.
google-analytics.com