Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (3.79 secunde)
Multe dintre ele se imbolnavesc si mor sau trebuie sa fie eutanasiate, daca sunt descoperite. Veterinarii pot fi primii care sa observe semne de colectionat compulsiv de animale atunci cand proprietarii cauta ajutor pentru un numar mare de animale bolnave sau ranite.
E o operatie de hernie hiatala de care imi este frica de mor, dar, pe de alta parte, sunt constienta ca altfel nu se poate, iar cu cat las timpul sa treaca, situatia se agraveaza!", a spus Teo pentru wowbiz.ro.
Si atunci cand oamenii mor, spun adevarul. Factorul constiinta Toate converg catre ideea ca Dumnezeu este una, iar extraterestrii altceva.
"Am primit instructiuni si va trebui sa contractam o firma de ecarisaj, avem si registru, dar nu prea mor aici pasari si de ele se ocupa medicul veterinar", a explicat Petre Dorobantu, primarul comunei Desa.
In final, dupa 10 ani, mi-au spus ca pot sa traiesc, dar risc sa mor din alte cauze, cum ar fi cancerul de ficat, a declarat Pamela Anderson.
Pana acum se stia ca odata ce mor, celulele nu se mai refac. Intre timp lucrurile au evoluat. S-au descoperit NGF, adica Nerve Growth Factor.
Majoritatea barbatilor cu cancer de prostata mor din alte cauze - multi dintre ei nestiiind ca au aceasta afectiune. Dar odata ce cancerul incepe sa creasca mai repede sau sa se extinda la alte tesuturi, poate deveni periculos.
Care copil este al meu?, Cine mosteneste vacile dupa ce mor?, explica umoristic Perel. Fidelitatea a stat la baza societatii patriarhale ca o asigurare cu privire la proprietate si mostenire, avand prea putin de a face cu dragostea.
Bazandu-ma pe acest calcul ar fi trebuit sa mor in 1732. xxx Matrimoniale: Daca nu esti prea tanar dar esti foarte bogat, o superba vaduva de 20 ani va deveni cu placere si vaduva ta!
The increases reflect the growing debt but in particular the Federal Reserve's decision to raise interest rates after years of near-zero rates.N Apai, dragilor, daca astia nu mor la un deficit bugetar de 522 de miliarde de coco, n-o sa moara nici Romania daca o sa creasca deficitul cu 0,1% din PIB.
Ca sa imi rulez o tigara si sa apuc sa o pip, daca tot mor azi. In cateva minute, individul a ajuns acasa.
Pacientii cu infectie cronica cu VHC au un risc ridicat de a dezvolta compilatii redutabile precum ciroza si cancer hepatic Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, aproximativ 71 de milioane de oameni au infectie cronica cu virusul hepatitei C la nivel global, iar aproximativ 399.000 de oameni mor anual din cauza bolilor de ficat asociate cu hepatita C Nivelul de infectie, cunoscut sub numele de prevalenta, variaza foarte mult de la o tara la arta.
Vanatoarea tantarilor din Lunca Dunarii este in toi. Directia Judeteana pentru Protectia Plantelor (DJPP) Dolj a terminat ieri prima etapa a dezinsectiei aeriene, urmand ca in urmatoarele zile avioanele sa survoleze din nou zonele afectate de inundatii si sa imprastie solutia menita sa decimeze roiurile de tantari.
Oamenii trebuie sa inteleaga ca acei tineri au ales cariera militara, iar militarii mai si mor. Asa e la razboi.
Am observat ca unii lideri ai PD mor de grija PNL si de grija lui Valeriu Stoica, a lui Theodor Stolojan si a Monei Musca.
Acelasi Distrigaz Sud nu e insa capabil sa preintampine o explozie in care mor oameni., De la trimis clientul la plimbare cand vine vorba de o cerere de bransare pana la taxa camuflata de reconectare, de la descinderi gen "mascati" pentru taierea gazului, pana la explozia din Craiova care a ucis doi oameni, toate fac deja parte din arsenalul operativ al Distrigaz Sud SA, sucursala Craiova.
Dar nici patronii chioscurilor dintre blocuri nu mor de foame pentru ca au invatat slabiciunile craiovenilor care mai uita sa cumpere cate un produs din supermarketul european si isi aduc aminte la o ora tarzie din noapte, iar chioscul de vizavi le sta la dispozitie nonstop.
„Unicul capitan / Basescu Traian / Si pentru noi, / Dar si pentru cei 322“, „Îl vrem pe Base!“, „Te iubim, Basescu!“, „Nene Base, tine-o tot asa, ca esti bun, sa mor yo“ sunt doar unele dintre mesajele de încurajare.Un cetatean si-a exprimat cu aceasta ocazie simpatia pentru Gigi Becali, scriind pe una dintre piramide:
De altfel, ovatiile de sustinere au inceput chiar din fata Teatrului National Bucuresti (locatia unde s-a desfasurat actiunea - n.r.), unde Basescu a fost asteptat de secretarul general al PD, Vasile Blaga, si de alti zeci de democrati, dotati cu pancarte pe care scria "Geoana dauneaza grav sanatatii!" sau "Tariceanu, Geoana si Voiculescu mor de frica lui Basescu".
"Mor oamenii de sete pe strazi, iar municipalitatea nu vrea sa faca nimic pentru a rezolva problema", a mai declarat Ion Stefan.
google-analytics.com