Cautare

298 de rezultate pentru "jokai mor" (2.52 secunde)
Pai ce-am sa fac, daca vine unul si imi pune pistolul eu trebuie sa stau sa mor? Nu le mai ramine decit sa vina cu pistolul sa ma scoata ", declara presedintele CJ.
Nu mor caii cand vor cainii “Doresc ca lucrurile in PSD sa mearga intr-o directie constructiva si nu voi accepta ca PSD sa mearga inapoi spre FSN“, a continuat Nastase.
Am zis ca mor... (...) Catalin Voicu: Da' unde esti? Cand ne vedem? Radu Dan Florea: Asta-seara sau maine cel tarziu.
Ele se nasc si mor cam prea repede, liderii se cearta si se impaca imprevizibil, in functie de ce mai spun sondajele, se accepta si se resping mult prea usor ca sa castige pe termen lung increderea alegatorilor sau sa demonstreze capacitatea de a construi solid si responsabil, cu viziune pe termen lung.
Ele se nasc si mor cam prea repede, liderii se cearta si se impaca imprevizibil, in functie de ce mai spun sondajele, se accepta si se resping mult prea usor ca sa castige pe termen lung increderea alegatorilor sau sa demonstreze capacitatea de a construi solid si responsabil, cu viziune pe termen lung.
Cand o sa mor eu, poate. GdS: Ma gandesc ca dumneavoastra credeti asta... A.S.: Poate si eu imi merit soarta.
Inca nu stiu daca o sa iau bani, dar macar sa nu mor prost!", a spus Gheorghe Marcu, fermier din Dabuleni.
N-ati inteles de ce mor ziarele pe capete? N-ati inteles de ce a ajuns lumea sa va urasca? Casa de cacao, ba Borcea!
Iar asta intr-un moment in care am adus o parte din animale, am pus in functiune o fabrica de produse din lapte de capra si de oaie, am intrat chiar pe piata, mai ales in Bucuresti, iar acum mor cu zile… Nu pot sa mai aduc restul de animale, sa-mi completez efectivul stabilit prin proiectul meu cu fonduri europene, pentru ca nu am unde sa le cazez.
„Probabil ca ma vor tine acolo vreo 10 ore, asa ca am sa imi iau pachetelul cu mine, sa nu mor de foame”, a declarat Radu Mazare.
Motiunea simpla a celor 76 de deputati PSD si PRM, „Copiii din Romania mor de rujeola datorita Guvernului iresponsabil“, privind epidemia de rujeola, a fost respinsa ieri cu 115 voturi impotriva, 99 pentru si o abtinere.
Casa este adapostul in care se nasc, traiesc si mor generatii, din a caror succesiune se incheaga viata milenara a neamului nostru.
Iar daca mor, sa ne citeasca scrisorile pe care le lasam la mormant, sub flori, sub zapezi. Sa mai existe un om caruia sa-i pese ca scriu, sa aiba iarasi rost scrisul.
Pentru Tronul de Fier se lupta mai multe personaje, iar multe dintre ele mor in cele mai neasteptate momente, un fapt care ii tine cu sufletul la gura pe fani si care a dus faima seriei.
Molozul cade peste etajele inferioare si mor 3 persoane, iar papa este extras de sub moloz lesinat si usor ranit la frunte.
Veronica, draga Veronica, cand nu m-ei mai iubi, sa stii ca mor. Iti scriu tarziu pentru ca abia alaltaieri m-am mutat.
Simtindu-si sfarsitul aproape, l-a chemat la el pe arhiepiscopul Teofil Ionescu, slujitor la biserica ortodoxa din Paris, caruia, dupa ce s-a spovedit si a primit Sfanta Impartasanie, i-a marturisit: - Mor cu inima intristata pentru ca nu ma pot intoarce in tara mea.
Nimeni nu stie de ce unii bebelusi mor asa. In prezent, medicii considera ca sunt implicati mai multi factori. Unii au sugerat ca anumiti bebelusi au o problema cu partea creierului care controleaza respiratia si trezirea, asa ca nu raspund normal cand ceva le acopera gura sau nasul.
In mod ana­log, cand ne confruntam cu suferinta provocata de res­pin­gere, disparitie, nenorocire si esec, sistemul de imunitate psihologica trebuie si el sa ne apere, nici prea mult ("eu sunt perfect si toti sunt impotriva mea"), dar nici prea putin ("sunt un ratat si ar trebui sa mor").
Fara tratament, persoanele atinse de talasemie mor. La Sky Bar a avut loc recent un seminar adresat jurnalistilor din online, despre cum sa scriem despre talasemie, eveniment realizat cu sprijinul NOVARTIS ONCOLOGY.
google-analytics.com