Cautare

2963 de rezultate pentru "joi" (5.00 secunde)
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune, marti, 20 noiembrie sau la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, joi, 22 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Halloween in Romania Vrajitoarele si Contele Dracula au impanzit joi aeropotul din Otopeni. ... Cateva zeci de turisti americani si sarbi vor petrece noaptea de joi spre vineri, de Halloween, la Castel Dracula din Pasul Tihuta, vizita fanilor romanului scris de Bram Stoker fiind deja o traditie in zona.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu:
Joi, 24 Noiembrie 2016. ... Seara de joi, 24 Noiembrie, nu se incheie aici. ... XIX-XX) - Joi, 24 Noiembrie, Ora 19:30, Artmark - Palatul Cesianu-Racovița Licitatia de Interior - Joi, 24 Noiembrie, Ora 19:30, Artmark - Palatul Cesianu-Racovita
• Capitala si 33 de judete intra de joi seara pana vineri dimineata sub avertizare cod galben de ploi si vijelii, iar vineri, intre orele 09.00 si 21.00, vor ramane sub avertizare 28 de judete.
Cu dragostea s-ar putea sa stai mai prost din cauza sentimentelor negative pe care ti le produci chiar tu. Zile favorabile: joi si vineri. ... marti si joi. ... joi si vineri. ... luni si joi. Sursa: Revista Teo
Nici la munca nu o duci foarte bine, insa lucrurile reusesc sa se tempereze pe final de saptamana. Zile favorabile: miercuri si joi. ... luni, miercuri si joi. ... joi si vineri. ... miercuri, joi si sambata. Sursa: revistateo.ro
joi, vineri si sambata. ... miercuri, joi, vineri si duminica. ... joi si sambata. ... miercuri si joi. PESTI Pacea si linistea se astern in inima ta cu o viteza uluitoare.
joi si duminica. ... joi si duminica. ... SAGETATOR Intelegerea este cheia cunoasterii si tu realizezi asta mai ales in zilele de joi si vineri, adica pe 14 si 15 iulie. ... miercuri, joi, vineri si sambata.
Ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu, a confirmat pentru RFI ca doi romani care traiesc in Franta au fost raniti in atacul de joi seara de la Nisa:
luni si joi. ... miercuri si joi. ... CAPRICORN Esti favorizat in Casa Calatoriilor, iar deplasarile pe care le vei face in zilele de joi si vineri s-ar putea sa fie cele mai profitabile din acest an. Asadar, zilele favorabile sunt joi si vineri.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. ... Tot joi seara se deschide si Targul de Craciun (Autoare:
Avertisment de la meteorologi Incepand de miercuri, 12 iulie, de la ora 12:00, pana joi, 13 iulie, ora 23:00 vor fi perioade de instabilitate atmosferica.
NOAPTEA DE JOI SPRE VINERI: ... Vremea 6 septembrie in tara Joi, vremea va fi instabila, cu ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului in est, sud-est, nord si zona de munte.
2 la suta - joi, 19 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 3 grade C si 17 grade C - vineri, 20 Martie 2020 Predominant noros Temperatura intre -2 grade C si 1 grade C Precipitatii:
Echipa fanion a Galatiului a cistigat joi seara foarte mult dintr-un lucru care se dobindeste greu in competitiile interne de fotbal.
Proiectul de buget pe 2007 a fost votat, joi, de comisiile de specialitate din Parlament. ... Unul dintre amendamentele acceptate, joi, a fost cel al sumelor defalcate din TVA pentru bugetele locale.
In sedinta de joi a Guvernului au fost adoptate 193 de acte normative, din care 34 proiecte de lege, 43 ordonante de urgenta, 12 ordonante si 104 hotarari de Guvern. ... Tot joi, Guvernul a mo-dificat si completat Legea nr.
El a declarat joi-seara, intr-o emisiune televizata, ca nu se clatina „cu una, cu doua“ din fruntea partidului si ca multi dintre colegii sai liberali, cu mai putina experienta politica, „si-au pierdut busola“ si isi schimba opiniile „la o adiere de vant“.
Coalitia se va organiza si va actiona in asa fel incat sa contracareze atat demersurile opozitiei de amanare a procedurilor de schimbare a presedintilor celor doua Camere parlamentare, cat si atitudinea elocventa a presedintelui Camerei Deputatilor, care denota interese personale, a declarat joi seara premierul Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com