Cautare

731 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (3.38 secunde)
CLAUDIU la mai multe case de amanet si case de schimb valutar, unde folosindu-se de cartea de identitate a acestuia din urma au reusit amanetarea bijuteriilor si schimbarea valutei sustrase.
MARIUS de 29 de ani din Bucuresti, la o casa de amanet, de unde au fost recuperate integral. Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de libertate, cei doi minori sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie si O.
Ulterior, cand a mers la mai multe case de amanet sa verifice autenticitatea diamantelor, aceasta s-a dovedit a fi falsa.
Presedintele UDMR Arad a declarat ieri ca filiala locala a Uniunii va solicita Aliantei D.A. 25 la suta din posturile de directori ai institutiilor publice din judet, in baza sustinerii politice pe care maghiarii o acorda Aliantei in consiliul judetean si cel municipal.
Bihor, Satu Mare, Arad si Salaj. ... Arad, Salaj, Bihor si Satu Mare, care aveau ca obiect de destinatie constructiile sau comertul cu materiale de constructii.
din Arad sustin ca mai multi directori de institutii publice locale membri ai PSD au solicitat, in ultimele saptamani, sa fie primiti in PNL sau PD, acestora fiindu-le insa refuzate adeziunile.
Si PSD are o Musca Dimitrie Musca a fost reconfirmat presedinte al PSD Arad vineri seara in urma alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana a partidului si care au fost supervizate de catre Ion Iliescu si Dan Matei Agathon.Musca a fost presedinte interimar al PSD Arad, numit dupa alegerile locale, cand Dorel Popa - fost primar al municipiului - si-a dat demisia din functie dupa esecul PSD la alegeri in judet.
Surpriza de la Arad. ... Un exemplu este judetul Arad, condus de Gheorghe Falca, unde liderii PSD din teritoriu sustin ca USL are aproape 52% intentie de vot.
Seculici, presedinte al organizatiei judetene PD Arad, a declarat ca se bucura de sustinerea colegilor de filiala si ca nu va renunta sub nici o forma la conducerea acesteia, atat timp cat este dorit acolo.
Emil Boc a fost prezent la sfarsitul saptamanii trecute in Ramnicu Valcea, Arad si Cluj-Napoca, unde a explicat principiile motiunii in fata delegatilor mai multor filiale din tara.
Presedintele organizatiei de tineret a PPCD Arad, Samuel Caba, a declarat ca s-a intalnit cu o serie de europarlamentari, care au acuzat faptul ca in partidele aflate acum la guvernare in Romania exista fosti lideri comunisti.
Presedintele UDMR Arad, deputatul Kiraly Andras, a declarat ca Uniunea doreste sa analizeze si sa sprijine „posibilitatile concrete pentru dezvoltarea infrastructurii, a culturii si a invatamantului in fiecare localitate cu populatie maghiara si nu numai“.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca a refuzat o pozitie de ambasador al Romaniei, oferita de liderul democrat Emil Boc, preferand sa se intoarca la Arad pentru a-si relua activitatea la firma sa, dar si ca lider al PD.
Noul ambasador al Romaniei in Lituania si Letonia, Gyorgy Tokay, a declarat ieri, la Arad, ca va avea ca prioritate schimbarea imaginii romanilor in tarile baltice.
Autostrazi in functiune din 19 iulie 2012 • A1 - Centura Arad: 12,25 km - Arad - Timisoara: 32,25 km - Centura Sibiu:
Emil Spiac din Arad a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
Cirpaci din Arad participa la Targul de Craciun organizat in curtea MTR cu ii traditionale, vechi de 100 de ani - inte 200 RON - 500 RON, din zona Banatului, Apuuseni, Sibiu, Brasov, cu un valnic (zona Banatului bulgaresc) - facut cu fir metalic, facuta inainte de Primul Razboi Mondial - la 1.500 RON, covoare vechi romanesti facute din lana, la tara, din anii '40 - '50, la 300 RON, 400 RON si 600 RON, fete de perna traditionale - la 100 RON, braie traditionale - la 100 RON si 150 RON, ilice - la 200 RON, 300 RON si 400 RON, marame vechi - la 100 RON, un costum vechi, de dama, din matase - la 500 RON, ne-a spus Stefan Carpaci.
Casa Petra SRL de la Lipova, Arad, a participat in acest week-end la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR cu 20 de sortimente de dulciuri precum:
cu sediul la Arad), ca organ de conducere al romanilor.
google-analytics.com