Cautare

731 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (2.89 secunde)
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad. ... • Alpine Bau GmbH a castigat lotul 2 din tronsonul Nadlac-Arad.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. ... "Trebuie sa fim atenti, extrem de precauti cu o atitudine foarte buna, ambitie foarte mare pentru ca intr-adevar e un meci foarte greu si trebuie sa te lupti pentru fiecare balon ca sa poti sa castigi la Arad.
Jaf, jaf cu cartile pe masa, frate", spune Adrian Iovanesc, primarul Calanului. Austrieci, nemti, sauditi, sarbi, turci, romani. Toti au venit aici cu promisiunea ca vor salva combinatul.
Pentru ca sediul din Resita nu are camere de supraveghere, politistii se bazeaza doar pe declaratiile celor aflati in cladire. Acesta este al doilea jaf din Resita dupa cel din luna noiembrie, de la o banca.
Cristian Tudor Popescu (foto) publica in Gandul articolul cu titlul "Un jaf de partid", pe care il puteti citi in continuare.
Punand conducatori incompetenti, ati obtinut garantia fidelitatii lor, iar, ca recompensa pentru slugarnicie, le-ati dat mana libera la jaf. ... Sloganul mai potrivit ar fi fost "Jaf si incompetenta", pentru ca in TVR, ca in intreaga tara, asta s-a petrecut.
Modelul este unul de jaf, de tipul Metropola-Colonii. ... Cea a SUA este o alta alternativa, dar daca dam tot de jigodii precum Gitenstein si aia de la AmCham, care tot pe jaf sunt pusi, mai bine nu!
Faptul ca firma fantoma italiana si-a strans "jucariile” si a plecat pe sest confirma si mai mult ipoteza ca toata afacerea a fost un jaf ordinar si de mari proportii la adresa banilor statului roman.
Persoanele vinovate trebuie sa raspunda civil si penal pentru acest "jaf" Romania risca sa piarda definitiv fonduri europene de 100 milioane euro in acest an si 1,1 miliarde euro anul viitor prin Programul Operational de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), din cauza unor grave nereguli sesizate la derularea programului in intervalul 2010-2011, afirma premierul Ponta.
Explicatia unui jaf apocaliptic: ... Potrivit expertilor Curtii, TVR este, de ani de zile, o institutie hermafrodita, iar acest statut aiuritor a fost conservat cu maxima grija de mai toate guvernarile post-decembriste, asigurind cadrul perfect pentru jaf ca in codru.
In curand, in cinematografele din Romania, va avea loc premiera filmului Going in Style (2017) - Jaf cu stil. Regia:
Raportul dat publicitatii zilele trecute de catre Corpul de control al primului-ministru atesta o situatie a despagubirilor acrodate fostilor proprietari care poate fi calificata fara nicio retinere drept jaf generalizat.
Un jaf s-a produs luni noapte la o casa de schimb valutar din orasul constantean Ovidiu. Mai multi indivizi au reusit sa fure seiful in care se aflau mai multi bani.
Jaf ca in filme in Popest-Leordeni. Doi barbati care au pretins ca sunt politisti au intrat intr-o casa, au legat intreaga familie si au reusit sa fuga cu 20.000 de euro.
Ba cica li se fura bagajele, ba li se fura masinile, ba sunt jefuiti in parcari sau li se organizeaza o primire demna de filmele ce contin scene de jaf armat.
Jaf ca in filme intr-o localitate din Dolj. Un barman a fost batut de mai multi barbati mascati, care l-au imobilizat si au plecat apoi cu 20 de mii de lei.
Un jaf a avut loc ieri la societatea comerciala Romcarbon din municipiul Buzau, unde o persoana a amenintat-o pe casierita cu un cutit si a ranit-o la gat, primele informatii aratand ca acesta ar fi fugit apoi cu banii gasiti.
google-analytics.com