Cautare

731 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (9.20 secunde)
Un text normativ adoptat de guvern la sfarsitul saptamanii trecute obliga patronii caselor de amanet sa majoreze capitalul social al societatilor la 200.000 de euro. ... In asemenea conditii, cele mai multe case de amanet din Craiova sunt sortite disparitiei.
Cel putin un jaf a avut loc in fiecare luna a acestui an, la case de schimb valutar si de amanet sau la sucursale ale unor banci, in pofida controalelor facute de politisti la astfel de unitati, in privinta modului de asigurare a pazei.
Criza financiara si saracia ii indeamna pe romani sa accepte conditiile impuse de casele de amanet pentru acordarea de imprumuturi. In unele cazuri, oamenii si-au pus gaj propriile locuinte la Amanet, fapt care contravine legislatiei.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti. ... Pentru patronii caselor de amanet din Craiova, atat zilele premergatoare Pastelui, cat si urmatoarele au adus profituri insemnate.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Ministrul Ioan Rus a fost prezent, joi dupa-amiaza, pe autostrada Nadlac-Arad, pentru a inspecta stadiul lucrarilor, el declarand presei ca este "surprins" sa afle ca Ungaria va termina partea sa de autostrada, de la Mako la granita (parte din Coridorul IV Pan-european), abia in primavara anului viitor, in timp ce Romania va avea sosea circulabila pana la granita in decembrie, mai exact segmentul de la Pecica la Nadlac, adica lotul I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Biroul executiv al Partidului Conservator Arad a decis miercuri seara ruperea protocolului de colaborare in cadrul Coalitiei de guvernare, dupa ce mai multi alesi locali au trecut de la PC la PD. ... Liderii judeteni ai PD Arad se declara indiferenti fata de decizia PC Arad.
Conducerea PSD Arad a anuntat ca la nivelul judetului va fi format un comitet de sprijin pentru Mircea Geoana, iar scorul propus la alegerile prezidentiale de organizatia judeteana este de 30-35 la suta.
Contractele de cesiune de creanta au fost incheiate la sfarsitul lunii octombrie 2008 pentru societatile de termoficare din Arad, Brasov si Oradea, precum si pentru recuperarea datoriilor de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare Drobeta Turnu Severin.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
Politistii constanteni au finalizat verificarile intreprinse la toate unitatile financiar-bancare, casele de schimb valutar si amanet si statiile de distribuire a carburantilor situate in afara localitatii.
In urma controalelor facute la 2.035 de case de amanet si 2.135 de case de schimb valutar, precum si la puncte de lucru ale acestora, au fost identificate 684 de puncte de schimb valutar care nu au ghiseele prevazute cu geam antiglont si sertar de transfer valori, pentru asigurarea protectiei operatorilor de valori la actiunea armelor de foc, asa cum impun actele normative.
Oamenii de afaceri cu probleme temporare de lichiditati amaneteaza aur pentru a plati salariile angajatilor sau pentru a achizitiona materie prima, in timp ce studentii isi lasa amanet laptopurile pentru a face rost de bani pentru plata studiilor, spun reprezentantii acestei piete "financiare".
Conducerile PNL ti PNŢCD Arad au semnat, miercuri, protocolul de colaborare in cadrul unei aliante electorale ce va functiona la nivelul judetului, partile lansand, totodata, candidatura liberalului Cristian Stragea pentru tefia CJ Arad.
Jaful a avut loc in jurul orei 18.30, cand doua persoane au intrat in casa de amanet purtand baticuri pe fete, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.
O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri.
Succesorul sau este mai putin cunoscut, el fiind democratul Gheorghe Seculici, in prezent presedinte al Consiliului Judetean Arad. ... Noul vicepremier este presedintele Consiliului Judetean Arad, democratul Gheorghe Seculici, a carui fiica, sotia primarului Gheorghe Falca, il are nas de casatorie pe presedintele Traian Basescu.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri. ... "La Arad, ne simteam mult mai aproape de PD si, in plus, doctrinele noastre sunt compatibile.
google-analytics.com