Cautare

1598 de rezultate pentru "jaf amanet arad stiri de la ora16" (2.79 secunde)
Bugetul de investitii al CNADNR este anul acesta similar celui din 2010. La drumuri se mai angajeaza 150 de oameni, la Calea Ferata se dau afara 5.600.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Contracte pentru noi autostrazi Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a semnat vineri primele cinci contracte din noua pentru loturile de autostrada de pe Coridorul IV Paneuropean.
Daca tot a decis sa se mute la Arad, acolo unde locuieste de cateva luni, alaturi de baietelul si sotul ei, Silvia de la Pin-Up Girls si-a adus si mama langa ea.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
UTA Arad - Rapid va fi derby-ul etapei in play-out. Adi Mutu a vorbit la conferinta de presa despre meci si despre faptul ca s-au vandut toate biletele.
Reporterii Pro TV au facut un reportaj inedit despre decaderea industriei romanesti in ultimii 20 de ani. Putei citi in continuare reportajul scris de Alex Dima, Cristian Corchis, Gabriel Anghelescu - reporteri PRO TV. 'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant:
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
Cristian Tudor Popescu (foto) publica in Gandul articolul cu titlul "Un jaf de partid", pe care il puteti citi in continuare. 'Intre clasa politica si populatie se casca acum o groapa la fel de adanca pe cat era in ultimii ani ai regimului Ceausescu.
Acum sapte ani, la presiunile dumneavoastra si ale subordonatilor politici, am demisionat din functia de presedinte-director general al TVR. La acel moment, faceam o fotografie sumara a situatiei in care lasam televiziunea publica:
Constiinta unui Liberal de Stanga: Semnificatia unei vizite Vad ca mai toata lumea se concentraza asupra dimensiunii economice a vizitei premierului chinez la Bucuresti, dimensiune intarita de Forumul de maine, cu premierii a 14 tari din Europa Centrala si de Est. La prima vedere acesti analisti ar avea dreptate.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
Persoanele vinovate trebuie sa raspunda civil si penal pentru acest "jaf" Romania risca sa piarda definitiv fonduri europene de 100 milioane euro in acest an si 1,1 miliarde euro anul viitor prin Programul Operational de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), din cauza unor grave nereguli sesizate la derularea programului in intervalul 2010-2011, afirma premierul Ponta.
Explicatia unui jaf apocaliptic: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Raportul Curtii de Conturi asupra situatiei din televiziunea publica scoate la iveala o situatie halucinanta, care explica, dincolo de managementul prost, care este adevarul dramatic din spatele uriasei datorii a TVR.
In curand, in cinematografele din Romania, va avea loc premiera filmului Going in Style (2017) - Jaf cu stil. ... 14.04.2017 Castigatorii Premiului Oscar Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin formeaza o echipa de pomina si interpreteaza rolurile a trei prieteni de-o viata:
Restituirea proprietatilor confiscate de regimul comunist constituie piatra de temelie a societatii democratice edificate dupa decembrie 1989.
Un jaf s-a produs luni noapte la o casa de schimb valutar din orasul constantean Ovidiu. ... Jaful s-a petrecut cu putin timp inainte de miezul noptii, la o casa de schimb valutar din orasul Ovidiu.
Jaf ca in filme in Popest-Leordeni. Doi barbati care au pretins ca sunt politisti au intrat intr-o casa, au legat intreaga familie si au reusit sa fuga cu 20.000 de euro.
Jaf ca in filme intr-o localitate din Dolj. Un barman a fost batut de mai multi barbati mascati, care l-au imobilizat si au plecat apoi cu 20 de mii de lei. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.
Un jaf a avut loc ieri la societatea comerciala Romcarbon din municipiul Buzau, unde o persoana a amenintat-o pe casierita cu un cutit si a ranit-o la gat, primele informatii aratand ca acesta ar fi fugit apoi cu banii gasiti.
google-analytics.com