Cautare

209 de rezultate pentru "iuliana" (3.47 secunde)
Sesizarea a ajuns pe masa Serviciului Economic din cadrul IPJ Constanta care, la randului sau, a primit o alta sesizare, semnata de data aceasta de Doina Iuliana Parvu, contabila de la Palatul Copiilor.
• Totodata, Filarmonica "George Enescu" din Bucuresti va marca Ziua Culturii Romane printr-un recital vocal sustinut marti, intre orele 19.00 - 20.00, la Ateneul Roman, de sopranele Iuliana Dima, Oana Neagoe si Alexandra Tarniceru si tenorul Andrei Plesca, care vor fi acompaniati la pian de Inna Oncescu.
Iuliana Tarnovetchi (Alien Film). Regia: Radu Barbulescu In care eroina se ascunde si apoi are parte de o intalnire neasteptata.
In perioada 2-4 iunie, pe esplanada Teatrului National "Marin Sorescu", craiovenii vor putea intalni si chestiona vedete ale TVR (Catalin Maruta, Cosmin Cernat, Ruxandra Gheorghe, Iuliana Tudor, Gianina Corondan, Alexandra Velniciuc) si membri ai echipei TVR 50 cu privire la munca in televiziune.
"Pana la sfarsitul acestei luni va fi gata ghidul solicitantului", a declarat Iuliana Topoleanu, reprezentantul Ministerului Integrarii.
Sirul euro-candidatilor continua cu reprezentantul galatean al PNL, Tania Iuliana Bogdan, aflata pe pozitia a 11-a pe lista liberalilor pentru Parlamentul European.
Sirul euro-candidatilor continua cu reprezentantul galatean al PNL, Tania Iuliana Bogdan, aflata pe pozitia a 11-a pe lista liberalilor pentru Parlamentul European.
Totodata, mai spune actualul primar al comunei Agigea, este inadmisibil ca dupa “prescrierea faptei” - asa cum s-au exprimat cei de la Irmaris (firma controlata, potrivit datelor oficiale, de Teoder Arion, Mircea Ghinea si Iuliana Strimbeanu) - sa apara totusi cineva cu un desen pe care sa-l prezinte autoritatilor drept “obiectul contractului”.
La chimie o vom avea ca inspector de specialitate pe Iuliana Marin, profesoara la Colegiul National "Stefan Velovan". Inspectori scolari de limba romana vor fi Alexandrina Torwechter, profesoara la Colegiul National "Carol I", si Anca Pricina, directoare la Scoala nr.
A fost casatorit cu Elena Iuliana Geoana, inginer pensionar RATB. Corpul neinsufletit al generalului Ioan Geoana va fi depus miercuri, la Capela Ghencea Militar, iar inmormantarea va avea loc joi, la ora 12.00, la Cimitirul Ghencea Militar.
In cateva ore au votat sute de detinuti, in conditiile in care la noi votasera pana la ora 10.00 aproximativ 25 de persoane, in general pensionari aflati in drum spre piata", a mentionat Iuliana Florina Pandelica, loctiitor al presedintelui Sectiei de votare nr.
Doru Dancus este presedinte al Sindicatului Tehnic Romtelecom Maramures, functie pe care o ocupa din 2003 si pana in prezent, a fost implicat in diverse activitati socio-culturale pentru sprijinirea si promovarea valorilor si obiceiurilor traditionale maramuresene si este casatorit cu Iuliana Dancus, directoarea Ansamblului Folcloric Transilvania din Baia Mare.
Iuliana Badea). Liderii din Modrogan, in frunte cu seful suprem de la Cotroceni, au continuat sa vorbeasca si la Conventia Nationala a PDL (nici nu se putea altfel!) despre modernizarea Romaniei, despre reformarea institutiilor, despre reducerea, in interesul statului, a cheltuielilor publice.
"Mihail Viorel Anghel "Mi se pare ca Dzeu l-a blagoslovit cu cel mai potrivit nume - BASESCU!" Mihail Viorel Anghel "Base Manelistu", Alina Florescu "Perversu" de la Constanta" Serban Greceanu "Dictachioru" Paul Malaianu "Traian Imbarligatorul" Iuliana Draghici "DEZBINATORUL" Balaban Valentina "Razbunatorul Traian " Adina Rosu "Samanta de scandal "Adrian Cristea ‎,,LICURICIUL " Snaider Paul " Ce sa caute un betiv, curvar, mincinos, bandit, escroc in panoplia istoriei ?" Timu Victor "Marinarul Betiv, sau Taietorul de pensii si salarii !
Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii este condus de un consiliu de administratie format din Camelia Grosu (directorul institutiei), Viorica Patilea, Iuliana Andone, Madalin Serban, Ion Casu, Eliza Diculescu si consilierul judetean Dumitru Cristea.
Totusi, exista si posibilitatea ca acestea sa se finalizeze in seara asta (n.r. - ieri, 5 ianuarie)", ne-a declarat ieri purtatorul de cuvant din Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Iuliana Dumitru.
Din putin nu poti însa sa faci mult. As fi de acord sa cotizam cu mai mult“, a declarat Iuliana Cârtâna, de 36 de ani.
Castigatorii sunt Mandrut Viorel Ohima, din Targu Jiu, Ciprian Cosma, din Bucuresti, Simion Ovidiu, din Tulcea, Marius Sima, din Oarja, Costel Chiosa, din Galati, Mihai Viorel Munteanu, din Bacau, Geanina Iuliana Sima, din Oarja, si Gabriel Irimia, din Bucuresti.
www.gandul.info informeaza: Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej.
Ora de incepere va fi aceeasi, 7 si ceva dimineata, doar ca Marius FM de sarbatori va dura ceva mai mult, pana spre miezul zilei, timp in care vor fi prezenti in fata microfoanelor , alaturi de Marius Tuca si Marius Manole, Andrei Hutuleac, Rodica Mandache, Lia Bugnar si Dorina Chiriac, Adrian Naidin, Craioveanu si Dinculescu, Iuliana Tudor, Adina Halas, Adrian Oianu, dar si omul de afaceri Jean Valvis.
google-analytics.com