Cautare

209 de rezultate pentru "iuliana" (3.11 secunde)
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii pentru imbunatatirea calitatii spermatozoizilor. ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
revistafelicia.ro/Iuliana Avadanei, terapeuta care face imposibilul posibil Este convinsa ca sufletul este mai important decat trupul. ... Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare. ... In acea zi, dincolo de informatiile medicale, am primit de la Iuliana Avadanei adevarate lectii spirituale.
De 1 Decembrie, Iuliana Tudor a prezentat, pe TVR 1, spectacolul extraordinar, Noi suntem romani”, un program special pentru romanii de pretutindeni.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte, acum ceva timp, de un moment impresionant, care i-a ramas bine intiparit in memorie si de care isi aduce aminte cu emotii.
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. ... Imi doresc sa ne pastram publicul aproape si pe viitor, iar programul O data-n viata, sa ramana aceeasi oaza de bun gust si calitate!, declara Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", care revine cu un nou sezon, din 10 octombrie, la TVR, a avut parte de mari emotii pe 12 septembrie. ... Sper sa supravietuiesc:))", a scris Iuliana pe pagina sa oficiala de Facebook.
O buna parte din concurentii care au reprezentat Romania la Eurovision de-a lungul anilor se reunesc pe aceeasi scena, O data-n viata”, in cel mai nou sezon al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor, in fiecare vineri, pe TVR1.
Iuliana Tudor si-a marit zilele trecute familia de fini. ... Sa va fie drumul Rai!”, a postat Iuliana Tudor pe Facebook, in ziua fericitului eveniment.
Iuliana Tudor va intruchipa Romania, valorificand elementul de identitate naționala - IA romaneasca.
Anchetatorii au stabilit ca barbatul a talharit-o pe Iuliana Neblea, a omorat-o dupa care a transat-o cu un cutit si a aruncat trupul in raul Arges.
Expert in tehnicile medicale complementare si alternative, medicul generalist Iuliana Avadanei este convins ca sufletul este mai important decat trupul, pentru ca cel aflat in armonie cu sine si cu Universul poate trai fericit si cu un trup imperfect.
Dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, informeaza: ... Dr.Iuliana Avadanei
Centrul Medical Medireflex a fost infiintat de doctorul Iuliana Avadanei, dupa cum spune chiar aceasta, "din dorinta de a trata omul ca un tot, ca un intreg". ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
20, sector 3, Bucuresti, doctorul Iuliana Avadanei foloseste o multitudine de terapii naturale si alternative, de la acupunctura si medicina ayurvedica la homeopatie si apifitoterapie, pe care le aplica inclusiv in combaterea unor afectiuni grave, precum cancer de san, genital, de colon si de pancreas. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, le recomanda medicilor care au grija de campionul Michael Schumacher sa apeleze la remedii homeopate pentru a-l scoate pe acesta din coma. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, ne recomanda ca atunci cand depistam probleme inflamatorii in cazul testului Papanicolau pe care l-am efectuat, sa apelam la urmatorul tratament: ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda tratamente pentru tratarea monturilor. ... Iuliana Avadanei. Tratamente pentru dureri de picioare si inflamatii:
Dr. Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, recomanda cateva tratamente esentiale in tratarea acneei. ... Iuliana Avadanei.
Dr. Iuliana Avadanei, medic specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul sughitului. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva tratamente homeopate in cazul tulburarilor la menstre. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (detalii pe site-ul www.medireflex.ro).
google-analytics.com