Cautare

209 de rezultate pentru "iuliana" (3.08 secunde)
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competente in homeopatie, explica de ce se produce invinetirea, ce simptome insotesc vanataia si cum se trateaza aceasta. ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei:
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina.
Iuliana Luciu s-a intors la munca vizibil sanatoasa, chiar daca fata ei inca are un aspect ciudat dupa interventiile stomatologice de acum o saptamana care au umflat-o si invinetit-o. ... Iau tratamentul ca la carte, cum mi-a spus doctorul", a spus Iuliana Luciu in emisiunea pentru care este asistenta.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competente in homeopatie, explica ce se intampla in organism atunci cand avem frisoane. ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei:
Iuliana Iliescu, sefa PNL Prigoria, s-a hotarat sa candideze impotriva lui Morega, intrucat barbatii din partid nu s-au inghesuit sa il infrunte pe Sfantul de la Pades.
Iuliana Iliescu, sefa PNL Prigoria, s-a hotarat sa candideze impotriva lui Morega, intrucat barbatii din partid nu s-au inghesuit sa il infrunte pe Sfantul de la Pades.
Odata cu venirea toamnei, Iuliana Tudor - prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" - vrea sa fie in forma perfecta pentru un nou sezon al emisiunii pe care o prezinta de ani buni la Postul National de televiziune.
Atunci cand nu prezinta emisiunea "O data-n viata" si festivalurile de folclor din tara, Iuliana Tudor se implica in campanii de voluntariat.
Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine! Iuliana Tudor vrea sa te intalneasca!
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. ... Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului. ... Eu sunt aici pentru voi!", a declarat Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Sotii Iuliana Rosoaga si Georgel Rosoaga din Mioveni, Arges participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi. ... Fiul meu, care a terminat Arhitectura, ma ajuta si el", ne-a spus Iuliana Rosoaga.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda pentru anemie urmatorul tratament: ... Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie.
Iuliana Avadanei a tinut recent, in cadrul Universitatii Copiilor, seminarul "Tainele corpului uman" cu tema "Simturile", intr-o sala pusa la dispozitie de Universitatea Bucuresti in cadrul Teatrului Nottara - Sala Izvor. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex.
Singuratatea de sarbatori genereaza depresii / AmosNews / Comunicat de presa General Plus Communication Singuratatea in preajma sarbatorilor este factorul care acutizeaza depresia in randul romanilor, iar cele mai vulnerabile persoane sunt acelea care au incheiat o relatie, care sunt divortate, varstnicii sau cei carora le-a decedat partenerul, este de parere Iuliana Fulas, psiholog.
Iuliana Avadanei, terapeuta care face imposibilul posibil. ... Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare. ... In acea zi, dincolo de informatiile medicale, am primit de la Iuliana Avadanei adevarate lectii spirituale.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Iuliana Tudor a avut parte de o saptamana plina. ... Ce a facut de fapt Iuliana Tudor in cele 60 de ore de filmare si ce surprize a pregatit fanilor sai, telespectatorii vor putea vedea la TVR incepand din Vinerea Mare!
google-analytics.com