Cautare

224 de rezultate pentru "iuliana avadanei" (3.16 secunde)
Iuliana Avadanei - Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Terapeuta Elena Enescu - Reflexoterapie - Masaj terapeutic - Masaj facial Terapeuta Diana Rhea - Masaj Shiatsu (Focused Touch Shiatsu) - Masaj cu miere - Theta Healing - Reiki Usui Echipa Promotoare Echipa actuala multumeste echipei promotoare pentru efortul depus de-a lungul timpului (2002-2007) in consolidarea imaginii si bunului renume adus Centrului de Sanatate Medireflex.
www.medireflex.ro (Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala) informeaza: Medicina traditionala chineza, cu o vechime de peste 5000 de ani, consta din acupunctura, masaj chinez, gimnastica energetica si desigur farmacopeea chineza, cu ceaiurile si remediile sale.
Paticipantii s-au bucurat si de prezenta d-nei Daniela Raiciu, director de marketing la firma Hofigal, sponsor al Universitatii Copiilor, iar pe 2 iulie dr. Iuliana Avadanei va preda cursuri copiilor, cu tema "Din tainele corpului uman".
In SUA, ADHD este tulburarea psihiatrica cea mai frecvent diagnostica la copii. Aproximativ 3-5% din copii sufera de acest sindrom.
- Ce este reflexoterapia? - Reflexoterapia este o metoda holistica de tratament care vizeaza imbunatatirea circulatiei la nivelul intregului organism si ajuta la ameliorarea si chiar tratarea afectiunilor in general.
Iuliana Tudor si-a facut aparitia aseara, pe scena Semifinalei Eurovision, intr-o tinuta indrazneata. Cu o pereche de pantaloni negri si un top metalic, semnat de designerul roman Norina ST, vedeta a uimit publicul prin atitune si tinuta fresh.
Iuliana Elena Schonkert si Guy Schonkert vin periodic in localitate si isi petrec aici vacantele si nu numai. Iuliana Elena Schonkert este o fiica a satului emigrata in urma cu 30 de ani.
Cu emisiunea O data-n viata de Craciun, Iuliana Tudor si invitatii ei au readus TVR 1 pe podiumul audientelor, acesta clasandu-se pe locul al doilea, dupa ProTV, pe intervalul mentionat mai sus.
Iuliana Tudor a revenit in programul TVR 1 pe 13 martie, cu o noua editie a indragitei emisiuni O data-n viata”, ce intra in cel de-al 15-lea sezon.
Echipajul masculin de dublu rame fara carmaci, in componenta Neculai Aniculesei, Dumitru Mariuc, a luat aurul cu timpul de 6 min 47 sec 71/100, o alta medalie de aur fiind cucerita la 8+1 feminin (Gianina-Elena Beleaga, Elena Turta, Alina-Elena Pop, Iuliana Popa, Ana-Maria Boca, Giorgiana Cucu, Mihaela-Teodora Berindei, Denisa-Maria Albu, Georgiana Danciu), in 6 min 34 sec 98/100, fiind urmat la aproape trei secunde de echipajul american.
Iuliana Marciuc - pentru promovarea tinerelor talente si a persoanelor cu date deosebite, fara posibilitati de afirmare.
Cu acest prilej se va lansa cartea semnata de Cornelia Violeta Popescu, "Alb.Violet" (Debut), iar invitata de onoare a editurii va fi Iuliana Paloda-Popescu.
Cuza, clasa a IX-a B, Ploiesi, judetul Prahova - Maria-Iuliana Ciocarlan, Colegiul National Calistrat Hogas, clasa a VIII-a, Piatra Neamt.
Cocheta fiind Iuliana Calinescu , Diva-Irina Caramizaru , Ingenua-Stefana Ionescu Darzeu si. ... Irina Caramizaru/ Iuliana Calinescu, Stefana Ionescu Darzeu, Ioana Marcoiu, Razvan Hancu - Scenografia:
180 de participanți au pierdut in trei luni 700 kg, au mers cu bicicleta 5.000 km si au alergat 1.200 km, iar 30% dintre ei au renuntat la fumat, spune Iuliana Rusei, Membru in Directoratul UNIQA Asigurari.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii O data-n viata de la TVR, in parteneriat cu Crucea Rosie Romana a lansat Campania #Selfieless, care indeamna fiecare roman la fapte bune.
Produsele Albert Thurston intra si in garderoba unor vedete locale precum Andreea Marin sau Iuliana Tudor. ... - Uite, de exemplu, Andreea Marin a purtat aceste bretele la blugi cu camasa sau Iuliana Tudor la pantaloni de bumbac cu camasa.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Trebuie sa analizam si noi acest plan si sa vedem exact ce zone sunt cuprinse pentru inundare", ne-a declarat viceprimarul comunei Oancea, Pericle Avadanei.
- Ministerul Transporturilor si Infrastructurii)", a precizat inginerul Chiriac Avadanei, proiectantul sef al Canalului Dunare - Marea Neagra. Potrivit estimarilor specialistilor, lucrarile de constructia a canalului vor costa aproximativ 1,8 miliarde de euro.
google-analytics.com