Cautare

224 de rezultate pentru "iuliana avadanei" (3.34 secunde)
Gazda emisiunii "O data-n viata", de la TVR1, Iuliana Tudor, a urcat sambata seara pe scena Eurovisionului desfasurat la Brasov pentru a-i prezenta pe Ovi si Paula Seling.
De Ziua Universala a IEI, care a fost recent, vedeta TVR, Iuliana Tudor, a transmis un mesaj care indeamna romancele sa poarte ia romaneasca. ... Am primit-o de la niste batrani din satul mamei mele!, marturiseste Iuliana Tudor.
De 1 Decembrie, Iuliana Tudor a prezentat, pe TVR 1, spectacolul extraordinar, Noi suntem romani”, un program special pentru romanii de pretutindeni.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte, acum ceva timp, de un moment impresionant, care i-a ramas bine intiparit in memorie si de care isi aduce aminte cu emotii.
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. ... Imi doresc sa ne pastram publicul aproape si pe viitor, iar programul O data-n viata, sa ramana aceeasi oaza de bun gust si calitate!, declara Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", care revine cu un nou sezon, din 10 octombrie, la TVR, a avut parte de mari emotii pe 12 septembrie. ... Sper sa supravietuiesc:))", a scris Iuliana pe pagina sa oficiala de Facebook.
O buna parte din concurentii care au reprezentat Romania la Eurovision de-a lungul anilor se reunesc pe aceeasi scena, O data-n viata”, in cel mai nou sezon al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor, in fiecare vineri, pe TVR1.
Iuliana Tudor si-a marit zilele trecute familia de fini. ... Sa va fie drumul Rai!”, a postat Iuliana Tudor pe Facebook, in ziua fericitului eveniment.
Iuliana Tudor va intruchipa Romania, valorificand elementul de identitate naționala - IA romaneasca.
Anchetatorii au stabilit ca barbatul a talharit-o pe Iuliana Neblea, a omorat-o dupa care a transat-o cu un cutit si a aruncat trupul in raul Arges.
Vedeta TVR 1, Iuliana Tudor, mizeaza pe schimbarea culorii meniului zilnic. ... Este frig afara, iar organismul nostru are nevoie de multa vitamina C (rodia este un fruct cu multa vitamina C) si mult mai multa apa”, spune Iuliana Tudor.
- pentru un destin mai bun, a spus Iuliana Marciuc la lansarea cartii sale, ce a avut loc la restaurantul Jaristea din Capitala. Cartea este scrisa de jurnalista Oana Georgescu in colaborare cu Iuliana Marciuc si a aparut la Editura ALLFA.
Iuliana Tudor, in calitate de Ambasador al Crucii Rosii Romane, alaturi de Silviu Ioan Lefter, directorul socitatii, dar si alti voluntari Crucea Rosie au ajuns ieri in satul Miorita, comuna Ciobanu, judetul Constanta, acolo unde se afla comunitati izolate de oameni, in special, batrani.
Si Iuliana Tudor face parte din categoria doamnelor care se simt rasfatate la inceput de primavara.
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Aripi frante".
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva a Colegiului National "Iulia Hasdeu". In revista "Idealuri" a liceului, Alina publica un text de-al sau, ce abordeaza o tema actuala:
Iuliana Avadanei de la Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) ne-a raspuns la cateva intrebari legate de beneficiile homeopatiei.
Iuliana Avadanei - Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Terapeuta Elena Enescu - Reflexoterapie - Masaj terapeutic - Masaj facial Terapeuta Diana Rhea - Masaj Shiatsu (Focused Touch Shiatsu) - Masaj cu miere - Theta Healing - Reiki Usui
Iuliana Avadanei, de la Centrul de Sanatate Medireflex, cu competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) si homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie), ne prezinta rolul important al luminii solare in vindecare.
Tratamentele alternative in cazul afectiunilor oftalmologice se aplica oricarui pacient care prezinta simptome (exprimarea bolii),schema de terapie fiind individualizata in functie de descrierea pacientului si de semnele obiective pe care le constata medicul in timpul examinarii. Centrul de sanatate Medireflex Dr.Iuliana Avadanei
google-analytics.com