Cautare

224 de rezultate pentru "iuliana avadanei" (2.82 secunde)
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a vorbit la eveniment despre experienta sa ca profesor in cadrul acestei Universitati a Copiilor. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii homeopate pentru hemoroizi. ... Iuliana Avadanei, specialist in reflexoterapie si acupunctura.
Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, va recomanda cateva remedii homeopate in caz de arsuri: ... Iuliana Avadanei este director al Centrului de Sanatate Medireflex (mai multe detalii gasiti pe site-ul www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate pentru echimoze (vanatai). ... Iuliana Avadanei (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda remedii homeopate administrate in afectiunile inflamatorii ale nervului sciatic. ... Iuliana Avadanei.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda remedii homeopate pentru greata. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro).
In revista Idealuri a Colegiului National "Iulia Hasdeu", o tanara de 17 ani, Alina Avadanei, eleva in clasa a XI-a, scrie un articol interesant intitulat "Sfaturi pentru mai tarziu". Mentionam un pasaj din randurile scrise de Alina Avadanei:
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina.
Iuliana Luciu s-a intors la munca vizibil sanatoasa, chiar daca fata ei inca are un aspect ciudat dupa interventiile stomatologice de acum o saptamana care au umflat-o si invinetit-o. ... Iau tratamentul ca la carte, cum mi-a spus doctorul", a spus Iuliana Luciu in emisiunea pentru care este asistenta.
Iuliana Iliescu, sefa PNL Prigoria, s-a hotarat sa candideze impotriva lui Morega, intrucat barbatii din partid nu s-au inghesuit sa il infrunte pe Sfantul de la Pades.
Iuliana Iliescu, sefa PNL Prigoria, s-a hotarat sa candideze impotriva lui Morega, intrucat barbatii din partid nu s-au inghesuit sa il infrunte pe Sfantul de la Pades.
Odata cu venirea toamnei, Iuliana Tudor - prezentatoarea emisiunii "O data-n viata" - vrea sa fie in forma perfecta pentru un nou sezon al emisiunii pe care o prezinta de ani buni la Postul National de televiziune.
Atunci cand nu prezinta emisiunea "O data-n viata" si festivalurile de folclor din tara, Iuliana Tudor se implica in campanii de voluntariat.
Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine! Iuliana Tudor vrea sa te intalneasca!
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. ... Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului. ... Eu sunt aici pentru voi!", a declarat Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor a prezentat in weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival international de folclor din Romania, Muzici si Traditii in Cismigiu”, la TVR 1.
Sotii Iuliana Rosoaga si Georgel Rosoaga din Mioveni, Arges participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi. ... Fiul meu, care a terminat Arhitectura, ma ajuta si el", ne-a spus Iuliana Rosoaga.
Singuratatea de sarbatori genereaza depresii / AmosNews / Comunicat de presa General Plus Communication Singuratatea in preajma sarbatorilor este factorul care acutizeaza depresia in randul romanilor, iar cele mai vulnerabile persoane sunt acelea care au incheiat o relatie, care sunt divortate, varstnicii sau cei carora le-a decedat partenerul, este de parere Iuliana Fulas, psiholog.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. ... - Ma numesc Alina Alexandra Avadanei, dar as dori sa raman in inimile oamenilor sub pseudonimul Alisa Vowler.
google-analytics.com