Cautare

416 de rezultate pentru "iulia" (3.26 secunde)
Atragem atentia ca implementarea formala si practica a deciziei de descarcare arheologica a Masivului Carnic ignora hotararea definitiva si irevocabila prin care Curtea de Apel din Alba Iulia a anulat precedenta decizie de descarcare de sarcina arheologica (din anul 2004).
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a declarat la Alba Iulia ca sunt premise bune ca PSD sa se gandeasca la alegeri anticipate pentru 2006, dar ca acest lucru depinde de viteza de degradare a actualei Puteri.
Liderul PD, Emil Boc, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute la Alba Iulia ca raporturile din interiorul Aliantei D.A.
In prezent, Mirela Iacob ocupa functia dedirector general al ziarului, in timp ce Iulia Nueleanu esteredactor-sef al publicatiei. - Ziarul National a fost lansat in iunie 1997 si ramane la aceastadenumite pana in 2005, cand devine 7 Plus.
Atanasiu Teodor, ministrul Apararii, a cumparat in 2005 un teren cu casa in Alba Iulia si a depus in doua conturi 75.000 de euro si, respectiv, 30.000 de dolari.
Pe de alta parte, reprezentantii Fundatiei de la Sibiu si ai Bisericii Ortodoxe din Transilvania si Ungaria prezenti la dezbatere - Ioan, episcopul Covasnei si Harghitei, Sofronie, episcopul ortodox al romanilor din Ungaria, si Andrei, arhiepiscop de Alba-Iulia, au cerut MAE sa retraga proiectul de ordonanta pentru a se oferi "ragazul necesar gasirii unei solutii".
Petru Calian, vicepresedinte al Partidului Conservator (PC), a anuntat ieri ca partidul sau va desfasura duminica, in Sala Sindicatelor din Alba-Iulia, o contramanifestatie la adunarea din 15 martie de la Odorheiu Secuiesc.
Membrii PC, impreuna cu reprezentantii uniunilor culturale si ONG-urilor din Transilvania, au adoptat - la contramanifestatia de ieri de la Alba Iulia, desfasurata sub genericul "Limba romana nu se negociaza" - o rezolutie in care ii cer presedintelui UDMR, Markó Béla, sa-si ceara scuze publice poporului roman pentru declaratiile din 15 martie.
Prezent la sfarsitul saptamanii trecute la intrunirea Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, desfasurata la Alba Iulia, Ludovic Orban le-a re-comandat colegelor sale sa nu urmeze stilul de cariera politica al Ralucai Turcan, Mioarei Mantale sau al Elenei Udrea, spunandu-le ca "nu e nevoie sa treaca prin patul unui sef pentru a promova".
Imparateasa Elena Flavia Iulia Helena s-a nascut in provincia Bitinia. In anul 293, generalul roman Constantiu Chlorus, la indemnul imparatului Diocletian, divorteaza de imparateasa Elena.
0040723385196, ne asigura Maria Matei si Iulia Darie de la Marulia Atelier. Jurnalistele din presa scrisa / online si bloggeritele de moda sunt asteptate la Marulia Atelier pe 23 februarie, intre orele 16.00 - 19.00.
Au luat cuvantul asistenti universitari craioveni, precum Madalina Nica, Oana Berceanu, iar studentii au fost reprezentati de Iulia Roxana Bulmez, studenta la Facultatea de Litere.
Dusurile sunt cel mai bun ajutor, ne simtim ca si cand am sta intr-o casa", a declarat Iulia Peagu, una dintre sinistrate.
Iulia Volkova si Lena Katina au format cea mai comercializata formatie ruseasca pe plan international, avand o multime de fani raspanditi pe toate continentele.
La stand le gasiti pe Iulia Corau, care conduce aceasta afacere, alaturi de tinerele Viorica Bobocea, Emanuela Traista si Marya Trifoi.
revistafelicia.ro/Iuliana Avadanei, terapeuta care face imposibilul posibil Este convinsa ca sufletul este mai important decat trupul. Ca daca oamenii ar respecta legile lui Dumnezeu ar fi mai sanatosi, mai fericiti.
Procurorul general a vorbit in cinci zile la Bucuresti cat n-a vorbit in 30 de ani de procuror pe la Alba Iulia.
De altfel, la putin timp dupa anuntarea rezultatului de la referendum, au aparut si problemele lui Ludovic Orban, mai multi colegi, intre care Adriana Saftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scantei, Mara Calista, Cezar Preda si Catalin Predoiu, acuzandu-l ca dezbina partidul!
"AIESEC Craiova inseamna 15 ani de interactiune cu peste 300 de studenti in fiecare an si 150 de experiente internationale de lucru intre studentii craioveni si companii straine, la care se adauga tot atatea experiente ale studentilor straini la firmele din Craiova", a spus Iulia Mitran, responsabil PR in cadrul AIESEC Craiova.
In luna octombrie 2006, prim-vicepremierul Mikola Azarov, care ocupa si functia de ministru de Finante, a criticat Guvernul condus de Iulia Timosenko, pentru ca a blocat finantarea lucrarilor de extindere a canalului de mare adancime si de constructie a unui baraj.
google-analytics.com