Cautare

430 de rezultate pentru "italian" (2.59 secunde)
Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucura de recunoasterea si sprijinul oferite de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, ES Mario Cospito, a organizat recent o degustare de vinuri italienesti oferite de firma Vinimondo, prezentarea vinurilor fiind realizata de renumitul enolog italian Luca Maroni, care s-a aflat in Romania cu ocazia Targului international de carte "Gaudeamus".
Ce este espreso Espresso italian este o arta, este rezultatul unei vechi traditii. ... Prin definitie, espresso italian este nascut din amestecul a diferite tipuri de cafea din diferite parti ale lumii, care se combina pentru a crea o aroma bogata si inegalabila.
Ministrul de Externe Cristian Diaconescu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau italian Franco Frattini, organizarea, in toamna acestui an, a unui summit interguvernamental romano-italian, precum si a unui forum al societatii civile.
Premierul italian Silvio Berlusconi incepe, luni, o vizita in Romania, urmand sa discute cu omologul roman, Emil Boc, sa participe la o reuniune interministeriala bilaterala si sa fie primit, cel mai probabil marti, de presedintele Traian Basescu.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. ... "Avem legaturi speciale cu seful Guvernului italian si discutam adesea probleme internationale (.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a primit vizita lui Franco Frattini, ministrul italian de Externe.
Catalin Ivan, membru al Comisiei Parlamentului European pentru cultura si educatie, a facut referire, in scrisoarea sa, la comportamentul repetat al presedintelui roman Traian Basescu, precum si la actiuni ale premierului italian Silvio Berlusconi, considerand ca aceste comportamente transmit un mesaj gresit europenilor, care vad in reprezentantii lor inclusiv modele morale.
Producatorul auto american Chrysler a cerut intrarea in faliment si a anuntat incheierea unui parteneriat cu Fiat, in urma caruia grupul italian va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american, aceasta putand ajunge pana la 35% prin investitii, transmite Reuters.
Confeuropa Impresse joaca un rol strategic important cu privire la activitatile desfasurate de catre intreprinderile italiene in strainatate, in sprijinul "internationalizarii IMM-urilor si promovarii conceptului Fabricat in Italia, cat si a sistemului de marca italian.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Designerul italian a fost placut surprins s-o revada aseara pe Francesca Lucarelli! ... Francesca Lucarelli vorbeste limba italiana mai bine decat limba romana si asta pentru ca tatal ei este italian. ... "Imi plac hainele Roberto Cavalli, ador sa le port si mi-a facut placere revederea de aseara cu designerul italian.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
- La 21 iunie 1633 savantul italian Galileo Galilei era gasit vinovat de catre Inchizitie ca suspect de erezie pentru apararea teoriei heliocentrice a lui Copernic, ce sustinea ca Pamantul si alte planete orbiteaza in jurul Soarelui.
Premierul italian, Giuseppe Conte, a decretat starea de urgenta la nivel regional si doliu național in Italia, dupa prabusirea autostrazii la periferia orasului Genova. ... Vom numi si un comisar pentru reconstructie in Genova”, a declarat premierul italian Giuseppe Conte.
Romanul sustine ca nu a l-a vazut pe italian intins pe sosea, insa martorii il contrazic.
in Italia - comunistii reprezentau al treilea partid al tarii, dupa Democratia Crestina si Partidul Socialist Italian). ... In mai 1947, Partidul Comunist Italian si Partidul Socialist Italian ieseau de la guvernare in Italia, iar Partidul Comunist Francez facea acelasi lucru in Franta.
Un investitor italian a dorit sa-si deschida o afacere in perimetrul fostei exploatari miniere de la Dalja, dar consilierii locali au refuzat sa ii vanda terenul de sub cladirea pe care o detine si unde intentioneaza sa-si desfasoare activitatea de productie.
Premierul Tariceanu apreciaza ca pachetul de masuri privind siguranta publica adoptat de guvernul italian vizeaza cu precadere imigrantii din tarile non-UE.
google-analytics.com