Cautare

1406 de rezultate pentru "italian de comert" (3.17 secunde)
Targul de masini si utilaje agricole este deschis in perioada 10-13 mai. 37 de firme din agricultura si industria alimentara stau la dispozitia vizitatorilor.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat in regim de francizs, in Bucuresti: ... In acest moment, reteaua numara 59 de magazine de proximitate "Express", dintre care 10 unitati in orasul Brasov si 49 in Bucuresti si Ilfov.
Grupul Carrefour Romania anunta intrarea in reteaua Express a trei noi magazine de proximitate operate in regim de franciza, in orasul Giurgiu:
Pe 22 noiembrie 2005, la ora 10:00, revista Link, in parteneriat cu DotCommerce si Camera de Comert si Industrie Bucuresti, te invita la “Doing Business Online” - un seminar despre cum sa-ti construiesti un magazin virtual profitabil si cum sa-ti dezvolti o afacere pe Internet.
"Merita sa-ti faci site cu banii de la UE? ... Dar, depinde de afacere, este nevoie de mai multi sau mai putini bani. Pentru unii chiar este nevoie de sume importante pe care deocamdata nu le gasesc la un buget din Romania.
Catalina Apostoiu) O noua formula de vanzare situata intre comertul electronic si cel traditional incepe sa se dezvolte ca reactie la relativul declin inregistrat de hipermarketuri, potrivit Les Echos.
Oferta turistica a Calabriei este una extrem de tentanta iar Ramona Badescu a fost denumita de curand Ambasador al turismului pentru atragatoarea provincie italiana.
Consiliul de ministri din Italia a aprobat in unanimitate ordonanta referitoare la infractiunile sexuale. ... Ordonanta propusa de ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, prevede inchisoarea pe viata in cazul in care fapta este finalizata cu omucidere.
Presedintele Traian Basescu a fost primit ieri la Roma de omologul sau italian Carlo Azeglio Ciampi, cu care a discutat despre procesul de integrare a Romaniei in UE si despre dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale.
Ministrul italian de Externe, Gianfranco Fini, sustine ca Italia este de acord cu integrarea rapida a Romaniei in Uniunea Europeana.
(Articol de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a efectuat o vizita oficiala in Italia, la invitatia ministrului italian al Justitiei, Clemente Mastella. In cadrul intalnirii cu Clemente Mastella, Macovei a abordat diverse teme legate de colaborarea bilaterala, la nivel ministerial.
Scandalul care ameninta sa arunce in aer PNL Gorj, dupa ce presedintele Dan Ilie Morega a constrans sefii serviciilor deconcentrate sa stranga bani pentru partid, ar putea avea aceleasi proportii cu "cutremurul" din PSD Mehedinti, iscat in momentul arestarii lui Petre Ciobotea, dupa ce in portbagajul masinii sale au fost gasite o valiza cu bani si mai multe contracte in alb de sponsorizare a partidului.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
Potrivit presei centrale, ministrul italian de interne, Roberto Maroni a intervenit pe langa Consulatul roman pentru a obtine actele legale pentru a avea servitori si muncitori romani. Conform Iuliei Buje, pe atunci consul la Milano, sustine ca Maroni stia de faptul ca acesti romani lucrau ilegal in Italia.
Premierul italian a fost acuzat oficial de abuz in serviciu, iar parchetul de la Roma a deschis o ancheta. ... Un ziarist a surprins fotografii doveditoare, dar nu a apucat sa le publice fiind confiscate de procuratura.
Senatorul PSD Marius Sorin BOTA, in calitate de presedinte al grupului de prietenie interparlamentara romano - italiana, a efectuat saptamana trecuta prima vizita oficiala la Roma.
Patru ministri care il sustin pe Gianfranco Fini ar putea parasi guvernul italian astazi daca premierul Silvio Berlusconi nu va demisiona, anunta liderul grupului acestora din Camera Deputatilor, Italo Bocchino.
Scene neobisnuite s-au intamplat la summitul NATO de la Lisabona. ... Presedintele roman a incercat sa poarte o discutie tete-a-tete cu cel francez, dar Sarkozy s-a eschivat intr-o maniera destul de neprotocolara.
'Cu prilejul prezentei la Roma, ocazionata de participarea la sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC), despre care am relatat anterior, m-am intalnit la sediul Partidului Radical Italian, cu presedintele acestuia - Marco Panella (cunostinta veche, din anii tineretii noastre, din 1956, cand el era presedintele organizatiei nationale a studentilor italieni, calitate in care ne-am intalnit la Congresul Uniunii Nationale a Studentilor Francezi, de la Strasbourg).
google-analytics.com