Cautare

1406 de rezultate pentru "italian de comert" (3.04 secunde)
Agentii imobiliari nu vor mai putea reprezenta, simultan, cumparatorul si vanzatorul unei proprietati, deoarece se considera ca, din aceasta pozitie duala, apare un conflict de interese.
ßi asta pentru ca produsele din aceste industrii au cautare la straini, 36% dintre exporturile romanesti din primele noua luni ale acestui an fiind realizate de firme din aceste domenii.
Patronatul din Industrie si Comert, in parteneriat cu Primaria Oradea, a organizat, ieri, un seminar cu tema "Dialog economic interregional 2006", in incinta hotelului "Melody" din Oradea. La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor locale din judetul Hajdú-Bihar, din Ungaria, oameni de afaceri romani si ungari.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana nu va fi de bun augur pentru toate intreprinderile mici si mijlocii din judet. Reprezentantii Camerei de Comert si Industrie "Oltenia" considera ca disparitia a doar un sfert din ele va fi un succes.
De la 1 ianuarie 2007, Romania nu mai poate face comert cu orice tara extracomunitara fara sa tina cont de reglementarile privind politica de export-import a Uniunii Europene.
Camera de Comert si Industrie Bihor aduce la cunostinta agentilor economici bihoreni, si nu numai, ca a fost cooptat pentru cooperare Consiliul de Export si pentru managementul Strategiei Nationale de Export (SNE) din cadrul Ministerului Economiei si Comertului.
Colaborarile între firmele române si cele bulgare exista de ani buni.
Colaborarile între firmele române si cele bulgare exista de ani buni.
Camera de Comert si Industrie Bihor a organizat, in perioada 7-10 mai, o misiune economica la Osijek, in Croatia. Evenimentul a avut loc in baza protocolului de colaborare dintre CCI Bihor si CCI Osijek, pentru promovarea mediului de afaceri din cele doua judete.
Ei si-au facut firme, de regula SRL-uri, dupa care au luat legatura cu societati din UE, cu precadere din Ungaria, si au inceput tot felul de afaceri.
Din dorinta de a sprijini dezvoltarea sectorului economic al micilor intreprinzatori, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta organizeaza Targul firmelor de certificare si consultanta - in premiera regionala, la malul marii.
Ministrul economiei îi trage de mâneca pe toti comisarii-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere marea evaziune si sa lase în pace pietarii si micii comercianti de prin târguri, ale caror tarabe sunt verificate de mai multe ori într-un an. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, le-a cerut, zilele trecute, la sedinta de bilant pe 2007, comisarilor-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere adevaratii evazionisti.
Ministrul economiei îi trage de mâneca pe toti comisarii-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere marea evaziune si sa lase în pace pietarii si micii comercianti de prin târguri, ale caror tarabe sunt verificate de mai multe ori într-un an. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, le-a cerut, zilele trecute, la sedinta de bilant pe 2007, comisarilor-sefi ai Garzilor Financiare sa descopere adevaratii evazionisti.
La momentul efectuarii acestui transfer, actiunea guvernantilor a fost catalogata drept nationalizare, avand in vedere ca structura Registrului Comertului a fost reinfiintata in Romania, dupa 1989, de institutia camerala care reprezinta o organizatie neguvernamentala autonoma, nonprofit si de utilitate publica care reprezinta mediul de afaceri privat.
La sala de conferinte a Hotelului Malibu din statiunea Mamaia s-a desfasurat ieri conferinta "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor. Programe guvernamentale de promovare a exporturilor".
Comisia Europeana a lansat o noua initiativa care vine in sprijinul companiilor private, si in mod special in sprijinul IMM, pentru a intelege mai bine beneficiile combaterii stereotipurilor de gen pe piata muncii, pentru imbunatatirea competitivitatii.
Firmele mici sunt cele care au reusit sa gaseasca usor reteta succesului pe piata de afaceri din judet.  Chiar daca nu este la îndemâna oricui, câteva sute de societati din Dolj au reusit sa gaseasca cheia transformarii unei simple firme într-o afacere de succes.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta reprezinta prima institutie camerala din Romania care a semnat, ieri, protocolul de colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (AIPPIMM), in vederea implementarii programelor destinate IMM-urilor constantene cu sprijinul Camerei de Comert, a precizat Mihai Daraban, presedintele CCINA, in cadrul unei conferinte de presa.
Au avantaj angajatii, pentru ca vor primi mai multi bani in mana, dar angajatorii vor suporta costuri si mai mari cu forta de munca. ... Premierul Emil Boc a anuntat miercuri ca executivul a majorat salariul minim brut pe tara pentru anul 2011 de la 600 la 670 de lei.
tone de cereale furajere, iar o asociatie agricola a avertizat ca situatia dificila din sectorul de profil ar putea fi amplificata de lipsa fertilizatorilor si a echipamentelor necesare insamantarilor de primavara, transmite Reuters, citat de Mediafax.
google-analytics.com