Cautare

1406 de rezultate pentru "italian de comert" (3.15 secunde)
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania:
Proiectul de lege privind organizarea Camerelor de comert si industrie din Romania starneste controverse in cadrul Coalitiei. Conservatorii au cerut o saptamana pentru a-si formula o pozitie privind trecerea Registrului Comertului in subordinea Curtii de Conturi.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie Oltenia, Gheorghe Albu, este impotriva grupului condus de Mihail Vlasov, care vrea debarcarea lui Victor Babiuc din fruntea CCIR. ... Albu este, alaturi de Babiuc, in structurile de conducere ale CCIR.
Sindicalistii romani din comert iau lectii de la colegii lor din UE in ceea ce priveste activitatea de reprezentare a intereselor membrilor de sindicat, dar si in ceea ce priveste implicarea in rezolvarea unor probleme cu care unele categorii defavorizate se confrunta zilnic.
Presedintele Traian Basescu a înapoiat ieri parlamentului Legea camerelor de comert, solicitând reexaminarea acesteia.
Presedintele Traian Basescu a înapoiat ieri parlamentului Legea camerelor de comert, solicitând reexaminarea acesteia.
Presedintelui Camerei de Comert si Industrie a Romaniei i se solicita un raport detaliat cu privire la situatia financiara a acestei societati comerciale. Camera de Comert si Industrie Dolj solicita Camerei Nationale sa explice cum s-au cheltuit banii in perioada 2008 - 2011.
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. "Rusia nu este judecata, deci nu are nevoie de avocat", a declarat Medvedev.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a primit vizita lui Franco Frattini, ministrul italian de Externe. Cei doi oficiali au abordat atat teme de ordin economic, dar si probleme ce tin de zona socialului.
Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a cerut miercuri, printr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, sa se ia atitudine impotriva mesajelor si gesturilor agresive fata de ziaristi ale unor lideri europeni, oferindu-i drept exemplu pe Traian Basescu si Silvio Berlusconi.
Grupul a devenit primul producator auto din istoria SUA care cere declansarea procedurilor de faliment. Fiat va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american.
Tot in cadrul Casa Deliciilor de la Sala Palatului, romanii au putut degusta recent ulei de masline si produse din peste de la firma A.Z. ... Sebastiano Galioto, proprietarul Oleifici Galioto, ne spune ca firma sa este una dintre cele mai premiate companii de ulei de masline din lume.
Designerul italian a fost placut surprins s-o revada aseara pe Francesca Lucarelli! ... Francesca Lucarelli vorbeste limba italiana mai bine decat limba romana si asta pentru ca tatal ei este italian. ... Inca de atunci designerul a placut-o pe frumoasa artista.
Oameni & Fapte - 21 Iunie 2018 - Este cea de-a 172-a zi a lui 2018. Au ramas 193 de zile pana la sfarsitul anului.
Premierul italian, Giuseppe Conte, a decretat starea de urgenta la nivel regional si doliu național in Italia, dupa prabusirea autostrazii la periferia orasului Genova. Informatia a fost facuta publica in contextul anchetei privind prabusirea segmentului de drum, scrie La Repubblica, citat de Mediafax.
Romanul sustine ca nu a l-a vazut pe italian intins pe sosea, insa martorii il contrazic.
De la tehnologiile aerospatiale si IT, la imbracaminte, incaltaminte, mobila si pielarie sunt sectoarele economice, in care investitorii din trei regiuni ale Italiei vor sa coopereze cu IMM-urile romanesti, in cadrul unui proiect romano-italian prezentat ieri la Bucuresti.
In conditiile in care muzeele si atractii turistice ale Romaniei nu fac decat sa inghita sume uriase cu intretinerea si administrarea, cetatea Rasnov, care incaseaza zilnic doar din vanzarea biletelor de intrare intre 100 si 120 de milioane de lei vechi, a cazut pe mana unui italian.
Deputatii au adoptat pe articole Legea Camerelor de Comert si Industrie din Romania, votand favorabil articolul prin care Oficiul Registrului Comertului trece din subordinea Ministerului Justitiei in administrarea Camerelor de Comert.
In cursul zilei de ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a primit, la sediul CCINA, vizita lui E.
google-analytics.com