Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (7.65 secunde)
O astfel de faima ni s-a dus si in Italia, iar pe zi ce trece problemele romanilor de acolo se acutizeaza tot din cauza unora ca paznicul de la ochelarii americani.
Mai exact, acestia fabricau dispozitive pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, reinscriptionau datele conturilor bancare obtinute dupa ce montau aparatura de skiming pe bancomate din Italia si retrageau numerar prin operatiuni frauduloase.
Italia scoate mobilul din scoli. Ministrul Educatiei din Italia atrage atentia asupra distragerii atentiei copiilor. Regulile difera de la o scoala la alta - unele permit elevilor sa vina cu telefoanele mobile, dar sa le predea la intrare.
Ieri-dimineata, in jurul orei 6.00, s-a prezentat in punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pe sensul de iesire din tara, cetateanul roman Ion C., de 39 de ani, care conducea un BMW X5 inmatriculat in Italia.
Partide cu orientare politica populara membre ale PPE vin din Austria, Elvetia, Belgia, Cipru, Cehia, Germania, Danemarca, Estonia, Spania, Finlanda, Franta, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Letonia, Luxemburg, Irlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, Suedia, Slovacia si Slovenia.
Ambii sunt emigranti si sefi ai asociatiilor romanilor din Italia si Spania. Mocanu este presedintele Ligii Romanilor din Italia si locuieste langa Genova, la Andora, unde are o sala de fitness.
In presa italiana se precizeaza ca in Romania si Bulgaria exista clinici private unde se efectueaza transplanturi de organe, departe de birocratia si controalele care fac astfel de operatiuni "imposibile in Italia".
Premierul Emil Boc va face o vizita in Italia, la mijlocul lunii septembrie, la invitatia omologului sau Silvio Berlusconi. Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Mandatul lui Cioroianu s-a suprapus unei perioade tensionate in relatiile dintre Romania si state precum Italia si Spania, unde imaginea romanilor a avut de suferit ca urmare a modului in care ziarele si televiziunile au relatat si au comentat o serie de infractiuni si crime comise de romani.
Inainte de intalnire, Berlusconi a declarat ca romanii sunt primiti “cu mare satisfactie si respect“ in Italia. ... Vizita in Italia s-a incheiat cu un bilant pozitiv.
Senatorul Sorin Bota, presedintele grupului interparlamentar de prietenie Romania - Italia, se afla in acest moment in Italia, la Vatican, si participa la ceremonia de ridicare a Preafericitului Lucian Muresan - Arhiepiscop Major al Bisericii Romane Unite cu Roma, Greco-Catolica si presedinte al Conferintei Episcopilor Catolici din Romania - la rangul de cardinal.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
Cei care vor sa calatoreasca in Italia si aleg cursele aeriene cu pret redus, vor avea de anul viitor o noua ruta. Compania Wizz Air va lansa in februarie 2008 doua curse cu plecare din Bucuresti spre Parma si Venetia, din Italia, potrivit Mediafax.
Marius T., 31 de ani, care calatorea alaturi de alte trei persoane, a declarat ca se intorcea din Italia, unde locuia cu forme legale, si mergea spre Pitesti pentru a-si petrece vacanta.
Astazi, poate fi gasita oriunde in Italia, dar mai ales in Romagna, ale carei strazi sunt pline de chioscuri care vand piadine ("baracchini della piadina"). Mai mult, in Italia exista si Sarbatoarea Piadina Romagnola, festival care are loc anual la Milano Marittima.
Solutia gasita de Dan Diaconescu a fost cumpararea unei licente in strainatate, mai exact in Italia. Astfel, fondatorul PP-DD a fentat CNA-ul, al carei control este exercitat doar pe teritoriul Romaniei, pentru licentele audiovizuale inregistrate in Romania, scrie reportervirtual.ro.
In Italia in primul an de implementare au fost salvate cateva miliarde bune, nu cred ca suntem Italia, dar noua ne ajung cateva sute de milioane bune, numai din aceasta economie.
Programul zilei de joi 28 iunie la Campionatul European de fotbal - EURO 2012, in Polonia si Ucraina, competitie care se desfasoara in perioada 8 iunie - 1 iulie: Semifinala 2 (Varsovia) : 21,45 (ora Romaniei): GERMANIA - ITALIA la TVR 1 si Dolce Sport 1.
toate aceste atribute erau foarte apreciate in Italia acelor ani. ... acum poate sa tinteasca mai sus de niste simpli nobili spanioli, astfel pontiful incearca sa o marite pe Lucretia in Italia, pentru a strange aliante politice cu familiile nobililor la putere.
Italia a fost singura tara in care Partidul Socialist a mentinut Pactul Unitatii de Actiune cu comunistii si dupa 1947 si a parasit Internationala Socialista. ... Acestea au constituit PSLI (Partidul Socialist al Muncitorilor din Italia), care a aderat apoi la Internationala Socialista.
google-analytics.com