Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (7.22 secunde)
Sute de mii de constructori romani muncesc in alte tari, cei mai multi in Israel, Germania, Spania si Italia. ... In Italia, de exemplu, orice individ care a bagat o firma in faliment nu mai are voie sa activeze pe piata, sub alta firma, timp de 10 ani.
Ministrul italian de Externe, Gianfranco Fini, sustine ca Italia este de acord cu integrarea rapida a Romaniei in Uniunea Europeana.
De-a lungul timpului, a avut reprezentatii in Spania (Madrid, Galicia, Leon, Zamora, Sevilla), in Germania, Italia si in Statele Unite. ... • Bersaglieri Military Band (Italia): ... • Triuggio March Band (Italia):
Carp se afla la Viena pentru a stabili ultimele detalii ale unui acord secret cu Tripla Alianta (Austro-Ungaria, Germania si Italia), care de altfel a si fost incheiat pe 18 (30) octombrie 1883.
Speriat de ecourile din presa ale refuzului de a face public contractul pentru modernizarea centrului Craiovei ce se va executa cu bani imprumutati de la banca, primarul Solomon a dat ieri publicitatii, in cadrul unei conferinte de presa, o parte din contractul de executie atribuit prin licitatie publica firmei UTI International, cu sediul in Italia, in asociere cu SCT Bucuresti SA si Domarcons SA.
Dezvaluirile au aparut in editia de ieri a cotidianului The Times, care sustine de asemenea ca Franta, Germania si Italia ar fi cheltuit milioane pentru a-si aduce ostaticii acasa.
Desi nu se numara printre primele trei cele mai insorite tari din lume, in ceea ce priveste protectia solara, Irlanda, Italia si Portugalia sunt in top in utilizarea produselor de protectie solara, cu 69% din populatie declarand ca o aplica pe fata, in timp doar 35% dintre mexicani fac acest lucru, desi sunt mai expusi la radiatiile UV, fiind depasiti doar de rusi, dintre care doar 19% folosesc protectie solara.
ITALIA Italia este o alta tara membra a Uniunii Europene care infrunta flagelul separatismului. ... Nu trebuie uitata nici miscarea separatista care cere alipirea Tirolului de Sud la Austria, regiune pe care Italia a primit-o la finalul celui de al doilea razboi Mondial.
Doi morti in Italia din cauza coronavirusului. Crestere alarmanta de la ora la ora a numarului de persoane infectate Italia inregistreaza doua decese provocate de coronavirus.
De astazi si pana pe 18 iulie, Centrul de Pelerinaj "Sfantul Nicodim" al Arhiepiscopiei Craiovei organizeaza un pelerinaj in Grecia si Italia. ... Incepand de marti, 11 iulie, pelerinii olteni se vor afla in Italia unde vor vizita printre altele:
Fie au avut dispute cu vecinii, fie s-au revoltat privind soarta romanilor din Italia, fie s-au luptat pentru proiectele lor, viabile sau nu.
Liberalul Cristian David considera ca presedintele Basescu s-a hazardat atunci cand a facut aprecieri cu privire la situatia romanilor din Italia si a catalogat declaratiile acestui drept o incercare de a "pedala" pe o "coarda sensibila".
Traian Basescu a efectuat o vizita oficiala in Italia la invitatia premierului Silvio Berlusconi.
Deputatul PSD Cristina Dumitrache, alaturi de alti patru tineri social-democrati - Nicolae Banicioiu, Oana Niculescu Mizil, Mugurel Surupaceanu si Cristian Rizea, dar si un reprezentant al Asociatiei Nationale a Romilor din Romania, vor efectua o serie de vizite in Italia.
Cum este si in state ca Germania, Franta, Marea Britanie, Spania sau Italia, asa va fi si in Romania", a declarat Nica.
Intr-un text publicat de presa italiana sub titlul "Democratia este in pericol in Italia", Di Pietro evoca manevre ale lui Berlusconi in ceea ce priveste Curtea Constitutionala italiana, care urmeaza sa se pronunte in octombrie asupra validitatii acestei legi.
"Nu voi demisiona, miscarea Viitor si Libertate pentru Italia sa initieze o motiune de cenzura", a subliniat Berlusconi, adaugand ca italienii trebuie sa vada ce se intampla.
Alegeri in Italia: Coalitia de stanga, pe primul loc, potrivit sondajelor la urne Coalitia de stanga condusa de Pier Luigi Bersani se afla pe primul loc in urma alegerilor legislative desfasurate duminica si luni in Italia, potrivit sondajului la urne al televiziunii Sky TG-24, transmite AFP.
Romania a fost declarata neguvernabila, in aceeasi categorie cu Bulgaria și Italia. Intr-un final s-a renuntat la Italia.
Spre exemplu, o convorbire efectuata din Elvetia catre Italia costa, in medie, 0,08 euro, in vreme ce una din Spania catre aceeasi tara costa 0,18 euro.
google-analytics.com