Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (4.59 secunde)
Atribuirea s-a facut la pretul de 433 milioane euro Reamintim ca, in prima parte a lunii octombrie 2017, CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere) a anuntat ca adjudecatarul licitatiei pentru proiectul in discutie este asocierea Astaldi SpA (Italia) â€" IHI Infrastructure Systems Co.
Faima sa scandaloasa se intrerupe in timpul perioadei din Ferrara, in care nici o barfa nu a mai atins-o, dupa cum spune Indro Montanelli in Storia d'Italia, ca sa reinceapa dupa moarte.
In anii 1944 - 1945 in tarile Europei de Est si in vestul continentului (Franta, Italia) s au constituit dupa Eliberare guverne antifasciste, democratice.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. Opratiunile de cautare continua Un comunicat nou al MAE confirma amploarea crescanda a tragediei din Italia:
Alianta Nationala (AN), partid al dreptei traditionale din Italia si-a anuntat duminica dizolvarea, pentru a fuziona cu Forza Italia (FI) a lui Silvio Berlusconi, urmand sa formeze miscarea politica numita Poporul Libertatii (Pdl).
A avut loc o zi de forum economic cu doua sectiuni, una pentru investitorii italieni din Romania si una pentru investitorii romani din Italia, precum si o intalnire cu reprezentantii asociatiei romanilor din Italia.
Daca ajungem rapid, saptamana viitoare, la aceasta intelegere, prin care numim un guvern de tehnocrati care sa respecte toate angajamentele noastre in fata FMI si a Comisiei Europene, reactia va fi pozitiva, asa cum a fost in Italia.
Tirolul de Sud a fost anexat de Italia din 1919, ca rasplata ce ii fusese promisa, prin Tratatul de la Londra din 1915, in schimbul alaturarii eforturilor Antantei in Primul Razboi Mondial.
In partea de jos a clasamentului se situeaza sucursalele bancilor din Italia si Spania, ce au obtinut un punctaj foarte slab. Studiul arata ca o agentie bancara mediocra din Romania a obtinut un punctaj de doua ori mai mare decat una din Italia.
Avand in vedere ca acest nou-intrat pe piata bancara constanteana face parte din puternicul grup bancar italian Veneto, Banca Italo Romena ofera posibilitatea cetatenilor romani care lucreaza cu contracte oficiale de munca in Italia - al caror numar se cifreaza la ora actuala la cca.
Majoritatea muncitorilor necalificati prefera sa lucreze pe santierele din Spania, Italia si Franta, unde sunt mai bine platiti. ... Mare parte din muncitori pleaca sa munceasca in Spania, Italia si Franta, dand mari batai de cap pentru finalizarea unor lucrari asumate prin contracte.
Persoanele care au absolvit o anumita forma de invatamant in tara si vor sa lucreze in Italia, de exemplu, in domeniile corespunzatoare calificarilor pot sa obtina echivalarea diplomelor.
Auto Italia, importatorul marcii SsangYong, a lansat oficial in Romania automobilul de teren SsangYong Actyon, modelul cu cele mai mici dimensiuni din gama marcii sud-coreene.
Romania s-a situat pe locul sase dupa tari recunoscute pentru traditia lor in cresterea ovinelor si a caprinelor cum ar fi Spania, Marea Britanie, Grecia, Franta si Italia.
Guvernul sprijina financiar asociatiile romanilor din Italia, pentru a contribui la imbunatatirea perceptiei Romaniei in aceasta tara.
Agricola din Italia. ... Confeuropa Impresse joaca un rol strategic important cu privire la activitatile desfasurate de catre intreprinderile italiene in strainatate, in sprijinul "internationalizarii IMM-urilor si promovarii conceptului Fabricat in Italia, cat si a sistemului de marca italian.
Cu o istorie in vinificatie de peste 3.000 de ani, peste 2.000 de varietati de vinuri, 10.000 de producatori si 20 de regiuni viticole, Italia isi disputa cu Franta titlul de cel mai important producator mondial de vin.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Italia, Cehia, Olanda, Danemarca, Grecia si Uniunea Sovietica.
Romania, prima victorie, in etapa finala a Campionatului European de rugby in 7 Echipa Romaniei a invins Italia cu scorul de 21-14 (7-7), sambata, intr-un meci din etapa finala a Campionatului European de Rugby in 7, care este gazduita de Stadionul Național ‘‘Arcul de Triumf‘‘ din Bucuresti.
google-analytics.com