Cautare

1540 de rezultate pentru "italia" (5.66 secunde)
Ea comemoreaza ziua in care, in anul 1946, in urma unui referendum, poporul italian a decis ca forma de guvernare sa fie republica si este considerata ziua in care s-a nascut democratia in Italia.
unul a emigrat in Canada, celalalt in Italia. ... Cativa plecasera deja in sectorul privat, facusera firme de taxi, magazine, firme de transport, ferme, totul in mic si luat de la zero, mergea, cum se spune in Italia, "cu zambete si capace", adica taras-grapis.
Italia a devenit teatrul de operatiuni al multor organizatii criminale straine, cele bulgare concentrandu-se asupra traficului de persoane si prostitutiei, in timp ce retelele ruse si chineze domina piata drogurilor, practicand extorcari si rapiri, relateaza Corriere della Sera in editia online.
Autoritatile italiene au devenit mai indulgente cu romanii din Italia. Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia.
Ion Iliescu publica pe blog articolul "IN ITALIA", pe care il puteti citi in continuare.
"Banca SanPaolo este a treia din Italia ca importanta, iar dupa fuziunea cu Banca Intesa, noua entitate va fi lider pe piata bancara italiana si a saptea in Europa, cu o capitalizare bursiera de 70 de miliarde de euro. ... "In Italia nu sunt asa de stricte regulile de creditare.
Banca Italo-Romena, membra a Gruppo Veneto Banca din Italia, este, potrivit unui comunicat de presa, prima banca italiana prezenta in Romania.
Daca ne comparam, folosind datele SwissRe si rapoartele CSA, observam ca in Polonia ele sunt la 900 de euro, in Ungaria la 1.190, in Austria 2.050, in Franta  2.800 si in Germania si Italia nivelul este de 3.200 de euro.O statistica inselatoare daca ea nu este corelata.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Germania, Marea Britanie, Franța, Olanda, Italia, Belgia etc. ... A patra poziție este ocupata de Italia, care este urmata de Marea Britanie, Olanda, Portugalia.
Spania-Italia 4-0 Reprezentativa Spaniei a castigat Campionatul European de fotbal pentru a doua oara consecutiv, dupa ce a invins selectionata Italiei, scor 4-0 (2-0), duminica, in finala de pe stadionul Olimpic din Kiev. ... Italia:
Italia - Romania 2-2. Tricolorii respira fotbal occidental Romania a reusit un rezultat istoric in Italia, scor 2-2 si pare pregatita de Euro. ... Cu doar doua victorii obtinute in 16 partide directe cu Italia, Romania a inceput excelent partida de la Bologna.
Dumitrescu i-a atras atentia unei tinere care a combinat creveti cu parmezan si i-a spus raspicat ca niciodata nu se combina pestele sau fructele de mare cu lactatele sau branzeturi si ca asta e prima lectie pe care o inveti in Italia!
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
In zilele urmatoare va vom prezenta o serie de articole despre viata botosanenilor din Italia. ... Vom scrie cum muncesc botosanenii din Italia, cum traiesc, cit cistiga, cum maninca, unde dorm si ce impresie au italienii despre ei si despre romani in general.
Insa italienii investesc in case care trebuiesc construite in Italia sau investesc in ingrijirea batrinilor, care trebuie din nou facuta in Italia si nu aici.
Andrei Ratiu (Huesca | Spania, 6/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 16/2), Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 12/0), Iulian Cristea (FCSB, 3/0), Virgil Ghita (KS Cracovia | Polonia, 1/0), Vlad Chiriches (Sassuolo | Italia, 71/0), Andrei Burca (CFR Cluj, 9/0), Nicusor Bancu (Universitatea Craiova, 23/1), Mario Camora (CFR Cluj, 7/0), MIJLOCASI:
Indiferent de cat de grele sunt vremurile pe care le traim, Romania si Italia au o relatie speciala, care merge inainte, prin vointa ambelor parti. Precedenta mea intalnire cu dumneavoastra avea loc pe fundalul unei agresivitati mediatice fata de cetatenii romani stabiliti in Italia.
Ioan“ din Iasi cu intentia declarata de a-si mari bustul pentru obtinerea unei slujbe mai bune în Italia.Conform dr.
google-analytics.com