Cautare

819 de rezultate pentru "isjolt posturi libere2010" (2.87 secunde)
Publicatie - Cifra de afaceri 2010 (euro) - Profit/(Pierdere) 2010 (euro) • Saptamana Financiara - 2.937.673 - (995.808) • Media Casa Press - 4.614.138 - (1.195.719) • Media Sport Group - 1.141.506 - 48646 • Editura Intact - 16.755.136 - (756.699) UPDATE Angajatii de la publicatiile Intact care au dat deja testul au primit un comunicat intern in care se arata ca "infirmam categoric zvonurile conform carora exista un numar precis de posturi care vor fi desfiintate".
a doua parte se refera la calitatea stirilor si a altor programe TVR in comparatie cu celelalte posturi.
In prezent, Regia, care furnizeaza caldura si apa calda orasului Craiova, are 762 de posturi dintre care 92 de locuri sunt in aparatul de conducere, cel administrativ, tehnic-productiv, maistri, si 670 de posturi sunt de muncitori.
De asemenea, UPC a depus la CNA, pe 26 aprilie, o solicitare de scoatere a televiziunilor Antena 1, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV de pe platforma sa Focus Sat, intrucat acordul de retransmisie a acestor posturi a expirat.
Continuarea politicii de inghetare a angajarilor in sistemul public, cu unele exceptii, a fost introdusa si in Programul de convergenta pentru perioada 2012-2015 Guvernul va continua si in urmatorii ani sa reduca numarul de salariati in sectorul public, prin angajarea unei singure persoane la sapte posturi vacantate, sistem care va fi insa aplicat cu mai multa flexibilitate pentru ca blocajele generate de lipsa de personal sa fie eliminate.
Domeniul IT&C poate sa pastreze actualele locuri de munca si chiar sa creeze mai multe posturi decat in alte sectoare de activitate, daca va fi sprijinit de Ministerul Comunicatiilor si de guvern, potrivit Nokia Romania.
Twitter a inregistrat doar o crestere de 14% fata de anul precedent inregistrand pentru decembrie 2011 circa 15 mii de conturi active, si 1.3 milioane posturi publicate.
Postul Sfintilor Apostoli este unul dintre cele patru posturi de peste an (alaturi de cele ale Pastelui, Sfintei Maria si Craciunului). ... Spre deosebire de celelalte posturi, care au o durata fixa, postul Sinpetrului are o durata variabila, in functie de data variabila a Pastilor.
Mass-media (reviste mondene, posturi de televiziune, posturi de radio), agentii de publicitate, campanii politice, cluburi, agentii de turism, cazinouri, hoteluri, creatori de moda, firme de avocatura, restaurante, pensiuni de agrement, producatori (bautura, tutun si telefonie mobila), policlinici, firme de paza, firme de taxi si ambasade.
Restul sunt posturi care s-au vacantat prin iesirea la pensie, in general.
La randul lor, femeile vor ocupa tot mai multe posturi importante, procentul femeilor aflate in posturi de conducere urmand sa atinga un nivel de neimaginat in urma cu cativa ani.
- pe site-ul proiectului si pagina de facebook a Brainstorming Consulting vor fi afisate informatii referitoare la cursurile organizate in cadrul proiectului, conditiile de inscriere la sesiunile de instruire - vor fi difuzate 45 de spoturi radio pe mai multe posturi de radio locale din Bucuresti, care vor indemna femeile sa intre pe site-ul proiectului, sa ne contacteze pentru a beneficia de oportunitatile oferite de proiectul nostru.
Astazi functioneaza zeci de posturi radio in Bucuresti, dar si la nivel local, iar unele posturi transmit doar online. Sursa:
Turneele electorale sunt primordiale pentru cei care si-au asigurat, mai pe munca, mai pe bani (de regula pe bani) posturi eligibile.
Turneele electorale sunt primordiale pentru cei care si-au asigurat, mai pe munca, mai pe bani (de regula pe bani) posturi eligibile.
S-au facut ca pleaca, au revenit clamind ca nu mai au nevoie de posturi de prefecti dar au cerut dublul numarului de subprefecti care li s-au cuvenit.
S-a povestit despre campania electorala, cu implicarea cunoscuta a ziaristilor, incercarile grosolane de manipulare cu ziare, posturi de radio si TV.
E destul sa rasfoim citeva ziare din perioada guvernarii PSD-iste ori sa rememoram emisiunile de stiri de atunci si ne dam lesne seama ca presa romaneasca n-a fost citusi de putin ostila partidului, ba dimpotriva unele ziare si posturi de radio si televiziune au dus obedienta pina la limita prostului gust.
Acestea sunt cele mai vizionate posturi de televiziune din Romania. Cristian Tudor Popescu este si el inclus in categoria celor mai vizionate posturi, din moment ce este omniprezent, la orice ora si pe orice canal de stiri.
Pe plan local sint nemultumiti care vad ca PD ia prea multe posturi grase. ... Nu au destui oameni cite posturi sint disponibile.
google-analytics.com