Cautare

819 de rezultate pentru "isjolt posturi libere2010" (5.25 secunde)
"Ce e rau cu locurile de munca este faptul c-au plecat multi oameni si s-au eliberat posturi; ... Inainte se spunea ca nu se dau categorii pentru ca sint posturi, acum daca au plecat oameni de ce nu se dau categorii?
Chiar daca si-au trimis la aceste cursuri angajatii, institutiile publice doljene nu au in structura aparatului de specialitate posturi de manageri publici, o functie de care nici nu au auzit.
La ultimul concurs organizat de APDRP, doar 13 candidati au fost admisi dintr-un total de 49 pentru cele 29 de posturi disponibile.
De asemenea, pentru eficientizarea activitatii si cresterea capacitatii de actiune, s-a aprobat si cresterea cu 300 a numarului de posturi din cadrul Garzii Financiare, prin preluarea a 300 de posturi vacante din cadrul MFP, ANAF si al unitatilor subordonate acestora.
Spitalul de Urgenta a scos deja la concurs sase posturi (unul de specialist in medicina de urgenta si cinci posturi pentru medici rezidenti).
In masura in care nu exista forta de munca autohtona disponibila pe anumite posturi, poate primi autorizatie si alta forta de munca, avand aprobarea unanima a consiliului regional social in parteneriat.
Edilul sef al orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca, la jumatatea lunii aprilie, vor fi organizate concursuri pentru cateva zeci de posturi de functionari in cadrul administratiei locale. Printre acestea se numara posturi pentru absolventii de studii superioare, dar si medii.
O sa avem nevoie de personal in plus, si de altfel ni s-a promis suplimentarea de posturi odata ce DRVC va prelua incasarea accizelor si supraveghegerea antrepozitelor fiscale si a produselor accizabile.
Toader Tocu ne-a mai declarat ca in schema institutiei sint 25 de posturi: "Recent au fost scoase la concurs un numar de doua posturi, dintre care numai unul a fost ocupat, si anume cel de comisar debutant".
Sebastian Bodu a contestat masura promovata de Diaconu si a declarat ca, in fapt, Vama are nevoie de posturi noi in urma desfiintarii frontierelor de vest. ... In prezent, numarul maxim de posturi pentru ANV si unitatile subordonate acesteia este de 4.589 de persoane.
Cum acestea vor deveni astfel structuri „noi“, au nevoie de directori numiti de seful institutiei, Daniel Chitoiu, care vor sustine examen pe posturi peste sase luni.Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) are de doua zile o noua structura organizatorica, prin care denumirile unor compartimente din subordine au fost modificate.
"Acest act normativ presupune o reorganizare a activitatii la nivel national a Garzii de Mediu, fara a prevedea insa modalitatea in care personalul comisariatelor regionale va fi preluat de celelalte comisariate cu personalitate juridica si nici ce se va intampla cu aceste posturi.
Pentru muncitorii necalificati sunt disponibile 152 de joburi pe posturi de ambalator (43), agricultor (42), lucrator în industria constructiilor (38), lucrator în industria confectiilor (28) si manipulant de marfuri (1).
Cele mai multe posturi disponibile sunt in Bucuresti (2.
In comparatie, numarul de posturi vacante transmise de AJOFM indica faptul ca meseriile pentru care mai sunt posturi disponibile au o plaja foarte redusa, majoritatea fiind pentru confectioner in industria textila (96) si muncitor pe santier sau dulgher (148).
Vox News este in discutii cu mai multe posturi de televiziune regionale pentru contractarea de stiri. ... "Este o piata destul de acoperita, doua posturi de stiri care-si disputa audienta", a spus si Rasvan Popescu, presedintele CNA.
"Avem o mare intarziere in implementarea celor trei posturi de televiziune, intarziere provocata de multiplele probleme tehnice si birocratice de care ne lovim inca de cand am venit in Romania.
De-a lungul vremii, cand PSD a ajuns la putere si-a pus oamenii in posturi platite din banii statului, cu contracte cat mai betonate. ... Daca masurile de restructurare de posturi ar fi fost luate la timp, nu se ajungea acum la taierile cu 25% care ii lovesc pe nevinovati.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. ... De exemplu, din 2005 pana in 2006, in sanatate s-au redus 24.000 de posturi.
nu mai sunt locuri in institutii bine platite si deloc controlate? Cum...abonatii la licitatiile publice nu mai au posturi libere? ... Si asa s-au inventat noile posturi de manageri privati.
google-analytics.com