Cautare

819 de rezultate pentru "isjolt posturi libere2010" (2.84 secunde)
Din pacate, la noi in tara in modul terestru putem receptiona un numar redus de posturi si doar in orasele mari, in principal Bucuresti, iar semnalul depinde foarte mult de zona in care te afli si de tipul de antena folosit.
Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
Cazimir Ionescu, purtatorul de cuvant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), a anuntat ieri ca organigrama institutiei va fi extinsa cu 92 de posturi si ca se lucreaza la un sistem electronic care sa permita postarea pe siteul institutiei a dosarelor detinute de aceasta.
"O restructurare de fatada, care se rezuma la simpla reducere a unor posturi de demnitari - fara nicio viziune privind functionarea viitoare a statului si fara aplicarea unor criterii legate de eficienta, ci pe baza algoritmului politic - este insuficienta", se arata in comunicatul semnat de secretarul general al democratilor.
Atat Jenel Copilau, cat si vicepresedintele CJ, Gheorghe Buica, detin aceste posturi in numele PRM. ... In iunie 2005 insa, plecarea lor la PP a rasturnat acest lucru si ei ar fi trebuit inca de atunci sa demisioneze din aceste posturi, dar nu au facut-o.
La sedinta comuna a Camerei si Senatului de miercurea viitoare, va trebui sa comunicam propunerile pe aceste posturi", a precizat Motreanu. Potrivit deputatului PNL, liderii grupurilor "s-au impotmolit" la Consiliul National al Audiovizualului, unde nu sunt suficiente posturi vacante pentru ca toate grupurile sa fie reprezentate.
Deficit de peste 200 de posturi Secretarul Senatului, Puskas Valentin Zoltan (UDMR), a spus ca Uniunea va vota acest proiect de buget. ... El a aratat ca Senatul functioneaza cu deficit de peste 200 de posturi si ca acestea ar putea fi deblocate dupa ianuarie anul viitor.
Astfel, in varianta propusa de Vasile Blaga, trei posturi ar fi alocate Moldovei, trei regiunii Oltenia-Muntenia, unul Capitalei si un altul Ardealului. ... "Eu imi imaginam ca nu sunt foarte multe candidaturi pentru cele noua posturi, dar acum au aparut date noi", a explicat Udrea.
Secretarul de stat din cadrul MAI Paul Dobre a anuntat ca Executivul va emite o hotarire privind infiintarea unor posturi de inspectori guvernamentali. Dupa aparitia actului normativ respectiv va fi organizat un concurs national pentru ocuparea acestor posturi.
In linii mari, configuratia conducerii PLD este deja stabilita, astfel ca dubiile persista doar in cazul catorva posturi de vicepresedinti. ... La aceste posturi se adauga unul de secretar general, care va coordona activitatea a opt secretari regionali.
Deputatul Horatiu Buzatu, presedintele PLD Dolj, a declarat ca are informatii privind negocierea unor posturi de prefecti care au fost desemnati in 2005 de Partidul Democrat, functii printre care se afla si cea din Dolj.
Milut a precizat ca PN„CD nu a negociat cu PNL obtinerea unor posturi de conducere in institutiile deconcentrate, dar ca formatiunea sa este dispusa sa sprijine Guvernul. "Nu s-a pus in discutie obtinerea unor functii sau posturi de conducere.
In privinta filialei constantene a PRM, Gelil Eserghep este de parere ca, de vreme ce la alegerile trecute au fost obtinute trei posturi de consilieri judeteni si trei posturi de consilieri locali municipali, pentru 2008 este de la sine inteleasa "o minima dublare a numarului de alesi locali municipali si judeteni".
La noi se doreste ca acest serviciu sa se realizeze prin cresterea numarului de personal, ceea ce mie nu mi se pare un lucru corect pentru ca mai sunt posturi vacante in Consiliul Judetului si printr-o redistribuire si o reorganizare a acestor posturi se poate realiza acest serviciu care ar trebui sa fie din specialisti in domeniul transporturilor", a spus Marcela Sighinas.
In urma alegerilor din 1 iunie, social-democratii au castigat 661 posturi de primar, obtinand 38,72% din sufragii.
Din spusele reprezentantilor Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, numarul total de posturi in sectorul bugetar a crescut cu 16 % in perioada 2005-2008.
"Ei spun ca nu a fost semnat nici un protocol, dar si anexele sunt semnate pentru impartirea celor 40 de posturi de la deconcentrate.
In prezent, in sistemul judiciar sunt vacante 385 posturi de executie si de conducere de judecator si 455 posturi de executie si de conducere de procuror", precizeaza CSM.
Aceasta s-a declarat sustinatoare a mecanismului de promovare a femeilor in viata publica, prin cresterea numarului de femei care fac politica si numirea mai multor reprezentante ale sexului frumos in posturi de decizie.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
google-analytics.com