Cautare

333 de rezultate pentru "isj teleorman" (2.46 secunde)
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
Aceeasi Ileana Serban a fost trecuta "in carti" la un moment dat pentru un post de subprefect, alaturi de alti pedelisti care nu au prins un fotoliu de deputat sau de senator la alegerile generale, la care a candidat in Colegiul 5 Filiasi si a obtinut 25,49% din voturi.Busoi, de la ISJ la SportDiana Busoi, de pe postul de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, este nominalizata pentru functia de conducere a Directiei de Sport.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu. ... ), o comise de la ISJ va veni la Castelu", a declarat, pentru cotidianul "Replica", edilul Nicolae Anghel.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a primit, ieri, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii 16 miliarde de lei, pentru a plati retroactiv liceenilor si elevilor din scolile de arte si meserii, declarati eligibili, banii acordati prin acest program.
Judetul Teleorman De la Wikipedia, enciclopedia libera Teleorman este un judet in regiunea Muntenia, in sudul Romaniei. ... Etimologia Teleorman ar putea sa aiba sensul de padure nebuna (in limba turca - din Turcia:
Anisoara Soare din Teleorman participa la Piata Taraneasca din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman.
Anisoara Soare din Teleorman participa la Piata Taraneasca din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman.
Anisoara Soare din Teleorman participa la Piata Taraneasca din curtea Muzeului Taranului Roman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman. ... Suntem din Alexandria, Teleorman.
Politistii Biroului Arme Explozivi si Substante Periculoase Teleorman, impreuna cu reprezentanti ai unei asociatii de vanatoare din Bucuresti, au organizat o actiune pentru combaterea braconajului cinegetic in zona extravilana a comunelor Orbeasca- Babaita-Magura-Vitanesti din judetul Teleorman.
La vremea respectiva, laconducerea Inspectoratului Scolar Judetean se afla Paloma Petrescu, care insa nu stia nimic despre aceste manevre, ilegalitatile ajunsesera insa la urechile lui Petrica Miu, care la vremea respectiva se ocupa de auditul finaciar al ISJ si avea cunostinta de afacerile directorului Lungu.
"Am venit cu gandul de a face lucruri bune la ISJ. ... Sinceritate de-a dreptul debordanta ne face insa sa ne intrebam cum va reusi sa aduca performanta in cadrul ISJ, daca la orele de matematica nu a reusit, dupa cum singur a recunoscut.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Desfasurarea anului scolar nu va avea de suferit in zonele inundate Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, prof. ... Potrivit acesteia, ISJ Dolj a luat masuri pentru ca elevii din acele zone sa fie integrati in alte scoli, pentru a-si finaliza studiile anului scolar in curs.
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice. ... Schimbarea sefilor unitatilor de invatamint pe motive politice este, in opinia lui Stefan Simion, o practica sustinuta a ISJ.
Cu ocazia aceleiasi conferinte, reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au tinut sa mai precizeze si faptul ca, odata cu venirea in 2006 la conducerea ISJ a democratei Narciz Amza, au fost schimbati 20 de inspectori dintr-un foc, numind in loc "persoane lipsite de experienta si competenta".
ISJ se confrunta cu o noua problema: ... Apa pentru candidati Sefa ISJ a declarat ca 5.354 de candidati s-au inscris la examenul de limba si literatura romana, dintre care doar 5.239 s-au prezentat la testare.
Noi, PSD, suntem gata sa trecem mai departe, suntem organizatia care trebuie sa aleaga prima, insa colegii nostri au alta opinie", a declarat Prioteasa, referindu-se la faptul ca, in virtutea dreptului PSD la prima optiune, mentionat in protocolul de guvernare, acest partid a ales sa-si instaleze propriul om la conducerea ISJ Dolj.
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate.
Scolile au nevoie de dotari Nici reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj nu se lasa mai prejos cand vine vorba de realizari, considerand ca "invatamantul a fost printre primele domenii care au reusit sa mearga spre standarde europene".
google-analytics.com