Cautare

17134 de rezultate pentru "isj satu mare" (5.75 secunde)
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Desfasurarea anului scolar nu va avea de suferit in zonele inundate Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, prof. ... Potrivit acesteia, ISJ Dolj a luat masuri pentru ca elevii din acele zone sa fie integrati in alte scoli, pentru a-si finaliza studiile anului scolar in curs.
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice. ... Schimbarea sefilor unitatilor de invatamint pe motive politice este, in opinia lui Stefan Simion, o practica sustinuta a ISJ.
Cu ocazia aceleiasi conferinte, reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au tinut sa mai precizeze si faptul ca, odata cu venirea in 2006 la conducerea ISJ a democratei Narciz Amza, au fost schimbati 20 de inspectori dintr-un foc, numind in loc "persoane lipsite de experienta si competenta".
ISJ se confrunta cu o noua problema: ... Apa pentru candidati Sefa ISJ a declarat ca 5.354 de candidati s-au inscris la examenul de limba si literatura romana, dintre care doar 5.239 s-au prezentat la testare.
Noi, PSD, suntem gata sa trecem mai departe, suntem organizatia care trebuie sa aleaga prima, insa colegii nostri au alta opinie", a declarat Prioteasa, referindu-se la faptul ca, in virtutea dreptului PSD la prima optiune, mentionat in protocolul de guvernare, acest partid a ales sa-si instaleze propriul om la conducerea ISJ Dolj.
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
In cadrul intalnirii pe care a avut-o ieri cu directorii tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar din judet, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj le-a trasat sarcina directorilor sa depuna cel putin doua proiecte pentru fiecare scoala, pentru a obtine fonduri europene.
Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj se declara multumita de modul in care directorii unitatilor de invatamant au raspuns acestui prim exercitiu de proiecte pentru accesarea fondurilor structurale.
Mai mult, Andreea Paunescu, putatorul de cuvant al ISJ a subliniat ca mai multi profesori vor fi nevoiti sa lucreze pe mai multe norme incomplete, intrucat 1.022 sunt netitularizabile complete, iar alte 1.861 de posturi sunt netitularizabile incomplete.
Daca este sa consider primarii drept motoare electorale pentru formatiunile politice, numarul acestora ne arata cat de mare este disproportia de fote intre PSD si PNL:
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare. ... Prefectura Satu Mare a anuntat ca va face recurs asupra acestei hotarari a Tribunalului Satu Mare la Curtea de Apel Oradea in cel mult 5 zile.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
Cea mai mare pondere a cladirilor care nu mai sunt in bilantul public se afla in Satu Mare. Putin peste 96% din Satu Mare se afla in posesia persoanelor fizice.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Postul de director al Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a devenit vacant dupa ce fostul director, dr.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare. ... PSD poate fi considerat marele cistigator al alegerilor la Satu Mare. ... De remarcat este si scorul foarte bun obtinut de Adrian Nastase in judetul Satu Mare.
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa. ... A doua zi, insa, in comunicatul emis de Institutia Prefectului se mentioneaza ca alaturi de directorul Directiei Sanitar Veterinare, Eugeniu Avram, directorul SAPARD Satu Mare si-a prezentat demisia.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. ... Adrian Nastase s-a intalnit, in cadrul aceleiasi vizite, cu primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, cu viceprimarii Viorel Solschi si Gabriel Leo si cu Ioan Buda, inspector general al Inspectoratului Judetean Satu Mare.
google-analytics.com