Cautare

17134 de rezultate pentru "isj satu mare" (4.30 secunde)
Potrivit raportului intocmit de Directia Judeteana de Statistica privind evolutia economiei judetului Satu Mare in perioada ianuarie - noiembrie 2004, majoritatea ramurilor economiei judetului s-au dezvoltat in comparatie cu anul 2003, dar au existat si tendinte negative in unele domenii, ce nu pot fi trecute cu vederea.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
PNL, favorit la Satu Mare In judetul Satu Mare, prima sansa pentru ocuparea functiei de prefect o au liberalii, a declarat presedintele PNL Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi.
si pina in prezent, cotidianul Gazeta de Nord-Vest din Satu Mare a publicat aproape zilnic articole privind abuzuri, acte de coruptie sau scandaluri sexuale in care au fost implicati comisarul sef Ioan Dohotar, seful Politiei judiciare a PNA la Satu Mare si procurorul sef Ioan Moldovan de la Serviciul teritorial Oradea al PNA.
Prefectul judetului Satu Mare, Radu Bud, va solicita in aceste zile Agentiei Nationale pentru Persoanele cu Handicap eliberarea din functie a inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial Satu Mare, Sebastian Lacraru, care este cercetat penal pentru mai multe acte de coruptie.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Parcul auto al sectiei de transport in comun "Transurban” din cadrul Regiei Autonome Comunala Satu Mare este alcatuit in prezent din 45 de autobuze.
Consiliul Local Satu Mare a stabilit ieri la 4,5 euro/mp pretul minim pentru care vor fi concesionate parcelele din Parcul Industrial.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. ... Povestea strazilor din Satu Mare se repeta in fiecare an si incepe, de regula, odata cu topirea zapezii.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Patronul SC California, italianul Alessandro Bresciani, este unul din cei mai mari negustori de terenuri agricole din judeţul Satu Mare, cumpărind de-a lungul anilor citeva sute de hectare de teren.
Fostul inspector scolar general al ISJ Timis, Dumitru Tomoni, a fost suspendat din PNL pe o perioada de sase luni, din cauza unor "aprecieri" facute de acesta la adresa Biroului Permanent al PNL Timis.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
"Asteptam de la noul inspector sa imbunatateasca calitatea invatamantului constantean ca acesta sa-si recapete valorile de alta data" a declarat Liviu Brailoiu la ceremonia de investire a noului sef al ISJ.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
Aceeasi Ileana Serban a fost trecuta "in carti" la un moment dat pentru un post de subprefect, alaturi de alti pedelisti care nu au prins un fotoliu de deputat sau de senator la alegerile generale, la care a candidat in Colegiul 5 Filiasi si a obtinut 25,49% din voturi.Busoi, de la ISJ la SportDiana Busoi, de pe postul de inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, este nominalizata pentru functia de conducere a Directiei de Sport.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu. ... ), o comise de la ISJ va veni la Castelu", a declarat, pentru cotidianul "Replica", edilul Nicolae Anghel.
google-analytics.com