Cautare

59226 de rezultate pentru "isj satu mare posturi propuse pentru restrangere" (5.38 secunde)
Ordonanta care reduce numarul de posturi aferente cabinetelor demnitarilor, adoptata Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de marti, proiectul legislativ de aprobare a ordonantei Guvernului prin care este redus numarul posturilor aferente cabinetelor demnitarilor din administratia publica centrala.
Acestia au fost numiti cu delegatie pentru perioada 2004-2005, pana cand se va organiza concursul pentru aceste posturi.
PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti. ... In ceea ce priveste UDMR, Gyorgy Frunda a afirmat ca Uniunea vrea posturi de prefect in patru judete:
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Fie ca este vorba despre anunturi de angajare pentru ingineri, agenti imobiliari, administratori de retele, agenti de vânzari sau altele, majoritatea textelor folosesc un limbaj asemanator pentru a descrie calitatile care se cauta pentru acele posturi. Site-ul ejobs ofera câteva indicatii pentru a citi corect aceste anunturi.
Desi tara noastra a fost considerata pregatita pentru aderare la Uniunea Europeana (UE) pe 1 ianuarie 2007, atat craiovenii, cat si oficialitatile si reprezentantii principalelor institutii sustin ca Romania mai are multe probleme de rezolvat.
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. Termenul-limita pentru depunerea CV-urilor s-a prelungit cu patru zile. Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
11/2004 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale, pentru a putea mari numarul de posturi guvernamentale. Camera a aprobat, astfel, suplimentarea numarului maxim de posturi in aparatul de lucru al Guvernului, cu exceptia Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, cu 40 de posturi.
15.000 de posturi vor fi reduse in educatie dupa 1 septembrie anul viitor.
Pentru aceasta nobila misiune de cintareti ai Puterii, condeierii presei cu pricina n-au ocolit nici o mizerie intelectuala: ... Indiscutabil, cele doua posturi publice au fost aservite Puterii intruchipate de PSD. ... Cum poate fi asigurata independenta celor doua posturi publice, dorita de 15 ani incoace?
Potrivit noilor reglementari, institutia trebuie sa aiba 754 de posturi. In realitate, schema include 731 de posturi, din care 621 ocupate. ... Potrivit primarului, singurele probleme apar la serviciile unde este stabilit numarul exact de posturi.
Ministerul Afacerilor Externe va functiona cu patru secretari si subsecretari de stat, fata de opt posturi in prezent, iar Ministerul Integrarii Europene va avea doua asftel de functii, in loc de trei, cum este in prezent.
Restructurarea va viza si Arhivele Nationale, Agentia Nationala a Functionarilor Publici, iar Administratia Rezervelor Statului va fi transformata in directie in cadrul ministerului, ceea ce implica un numar redus de posturi.
Documentul MFP prezenta situatia privind numarul de posturi ocupate, in sectorul bugetar (autoritati si institutii publice), in perioada 2006-2009, fara a face referire la posturile ocupate in unitatile de interes public national si local (regii, companii etc).
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate.
Cererile pentru achizitionarea de calculatoare cu sprijin de la stat in baza programului guvernamental "Euro 200" continua sa soseasca si in aceste zile la Inspectoratul Scolar Judetean Olt, 91 de scoli inaintand pana ieri peste 2.000 de solicitari.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
Rechizite gratuite pentru tot parcursul anului, 800.000 de lei pentru fiecare copil din localitatile doljene afectate de inundatii si bani pentru reabilitarea scolilor.
google-analytics.com