Cautare

18004 de rezultate pentru "isj satu mare nr telefon" (3.49 secunde)
Integrarea inseamna responsabilitate mai mare, alinierea tarii noastre la nivelul de trai al celorlalte...".
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
Coruptia a ajuns la rang de mare cinste acolo unde gaseste teren propice.
Inspectorul sef al ISJ Constanta, Petrica Miu, sustine ca nota primita, miercuri, din partea Ministerului Educatiei, prin care inspectoratele scolare sunt solicitate sa ia masuri pentru incadrarea in limitele cheltuielilor cu personalul, nu este o noutate.
Scoala Tia Mare (unitate de invatamant de centru, cu alte doua unitati arondate) a primit si a inaintat la randul sau 136 de solicitari, Grupul Scolar Agricol Corabia are 130, iar Scoala din Izbiceni a depus aproximativ 100 de solicitari.Desi discutii cu privire la eliberarea, in cateva cazuri, a cate doua adeverinte de venit, cea de-a doua specificand un venit mai mic decat prima, au tot fost anul trecut, faptul ca ISJ nu are posibilitatea sa verifice in teren veridicitatea aspectelor din actele depuse la dosar face ca in continuare sa existe primarii "campioane" la eliberarea de adeverinte care atesta venituri minime.Chiar daca responsabilii din cadrul ISJ au impus scolilor un termen-limita - 15 aprilie - pentru prezentarea situatiei privind solicitarile, astfel incat datele sa poata fi introduse in baza nationala, directorii continua sa vina si in aceasta saptamana, calendarul national specificand drept termen-limita 20 aprilie.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) Daca gasesc un subiect de discutie cu prietenii pe telefon, partenerul poate sa mai astepte. ... c) Se intampla de fiecare data cand imi ridic ochii din telefon.
Alte proiecte de hotarire sint cu privire la tarifele pentru activitati de salubrizare si intretinere zone verzi, tarifele pentru lucrarile prevazute in HCL nr.135/67/2004 privind igienizarea subsolurilor blocurilor si a curtilor interioare comune, respectiv acordarea in folosinta gratuita protopopiatului Greco Catolic Satu Mare a cotei Statului Roman din imobilul situat pe str.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... 1 Decembrie 1918 nr.11 sa-si aiba sediul Centrul de Valorificare a Creatiei Populare.
Asa ca in localitatile in care in urma cu doua saptamini s-a inregistrat o prezenta mai mare la urne, stiut fiind faptul ca electoratul maghiar este unul foarte disciplinat, situatia s-a inversat total. ... Astfel, dupa judetul Satu Mare, cea mai mica participare la vot a fost inregistrata in Covasna.
"Am venit cu gandul de a face lucruri bune la ISJ. ... Sinceritate de-a dreptul debordanta ne face insa sa ne intrebam cum va reusi sa aduca performanta in cadrul ISJ, daca la orele de matematica nu a reusit, dupa cum singur a recunoscut.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Desfasurarea anului scolar nu va avea de suferit in zonele inundate Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj, prof. ... Potrivit acesteia, ISJ Dolj a luat masuri pentru ca elevii din acele zone sa fie integrati in alte scoli, pentru a-si finaliza studiile anului scolar in curs.
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice. ... Schimbarea sefilor unitatilor de invatamint pe motive politice este, in opinia lui Stefan Simion, o practica sustinuta a ISJ. ... Simion Stefan a dat ca exemplu conducerea Scolii nr.
Cu ocazia aceleiasi conferinte, reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au tinut sa mai precizeze si faptul ca, odata cu venirea in 2006 la conducerea ISJ a democratei Narciz Amza, au fost schimbati 20 de inspectori dintr-un foc, numind in loc "persoane lipsite de experienta si competenta".
Noi, PSD, suntem gata sa trecem mai departe, suntem organizatia care trebuie sa aleaga prima, insa colegii nostri au alta opinie", a declarat Prioteasa, referindu-se la faptul ca, in virtutea dreptului PSD la prima optiune, mentionat in protocolul de guvernare, acest partid a ales sa-si instaleze propriul om la conducerea ISJ Dolj.
Prioteasa nu a ascuns ca "prima institutie pe care am ales-o si am anuntat-o de la inceput este Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj", spunand ieri ca nu poate deocamdata sa nominalizeze persoana care ar urma sa-i ia locul pedelistei Diana Busoi, deoarece PSD are "cel putin zece propuneri" pentru conducerea ISJ.
google-analytics.com