Cautare

57661 de rezultate pentru "isj buzau posturi propuse pentru restrangere" (7.02 secunde)
In cadrul intalnirii pe care a avut-o ieri cu directorii tuturor unitatilor de invatamant preuniversitar din judet, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj le-a trasat sarcina directorilor sa depuna cel putin doua proiecte pentru fiecare scoala, pentru a obtine fonduri europene.
Cererile pentru achizitionarea de calculatoare cu sprijin de la stat in baza programului guvernamental "Euro 200" continua sa soseasca si in aceste zile la Inspectoratul Scolar Judetean Olt, 91 de scoli inaintand pana ieri peste 2.000 de solicitari.
Ca un raspuns la toate acuzatiile care i se aduc de catre inspectoarele Dorina Mihaela Bogdan si Elena Buhaev, fostul inspector general al ISJ Constanta, Petrica Miu, a reactionat dur:
Reprezentantii PSD acuza conducerea ISJ ca schimba, in continuare, directorii de scoli pe motive politice. ... Schimbarea sefilor unitatilor de invatamint pe motive politice este, in opinia lui Stefan Simion, o practica sustinuta a ISJ.
La vremea respectiva, laconducerea Inspectoratului Scolar Judetean se afla Paloma Petrescu, care insa nu stia nimic despre aceste manevre, ilegalitatile ajunsesera insa la urechile lui Petrica Miu, care la vremea respectiva se ocupa de auditul finaciar al ISJ si avea cunostinta de afacerile directorului Lungu.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca cere ca pensiile si salariile militarilor, medicilor, profesorilor si magistratilor sa nu fie atinse de masurile propuse de presedinte si de guvern.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara.
De asemenea, tinand cont ca principalul partener al CN ACN este Combinatul Metalurgic de la Galati, care, in prezent, traverseaza o serie de probleme financiare, motiv pentru care a procedat la o restrangere de activitate, este firesc si ca volumul marfurilor care se transporta pe canalele navigabile romanesti de la si catre acest combinat sa se diminueze, a aratat Valentin Zeicu.
Ieri, la prima ora, cei doi sefi cu state vechi in fruntea Fiscului doljean au fost mai intai reconfirmati in functii de conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), dupa care au primit preavizul pentru inca 30 de zile.
Iohannis a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "se pot face reduceri in administratie" si implicit economii la bugetul public daca se impun alte modele de administratie, dar nu "prin a taia posturi", relateaza Mediafax.
Accesarea sutelor de milioane de euro care vor ajunge in Dolj odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana este pusa in pericol de lipsa personalului care sa acorde consultanta pentru intocmirea proiectelor.
In legislatura 2009-2014 Romania va fi reprezentata in conducerea comisiilor Parlamentului European (PE) mai bine decat in perioada 2007-2009, deputatii romani urmand sa detina 7 posturi de vicepresedinte de comisie, fata de patru in mandatul trecut.
El a explicat ca CNC ar fi trebuit sa se intalneasca saptamanal si sa ia decizii, obligatorii atat pentru PD, cat si pentru PNL.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Mai multi politisti de la posturile de politie din Dolj si-au cumparat ori si-au adus de acasa calculatoare, faxuri si imprimante pentru a-si face munca mai usoara.Daca la nivelul IPJ Dolj si la cel al politiilor orasenesti si municipale, dotarea cu calculatoare este aproape realizata, nu acelasi lucru se poate spune si despre posturile de politie, unde mai multi oameni ai legii au pus mâna de la mâna si au cumparat computere.
Pe urmatorul loc in topul celor mai amendate posturi tv se afla Antena 1 care a primit 9 amenzi in cuantum de 202.000 lei.
In acelasi timp, PC ameninta cu reevaluarea democratilor aflati pe aceste posturi. ... "Democratii au facut doar un prim pas pentru iesirea de la Guvernare. ... Vicepresedintele PNL Adrian Iorgulescu a declarat ca sefii institutiilor descentralizate care au castigat posturi sustinuti de PD ar trebui sa se retraga.
"În prezent, în reteaua Eures, pentru România sunt disponibile aproximativ 260 de locuri de munca", a declarat Alina Ghercioiu, inspector în cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Puteti citi in continuare textul declaratiei politice, prin care Ionut Vulpescu acuza Ministerul Culturii pentru ca de o jumatate nu a facut nimic pentru deschiderea, la Targu Jiu, a nou-infiintatului Muzeu National Constantin Brancusi. ... Un eveniment extrem de potrivit pentru a fi celebrat in nou-infiintatul Muzeu National Constantin Brancusi.
De la bun inceput vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a cerut aminarea acestor puncte pentru a putea avea loc negocieri pe marginea acestor posturi si a noilor prevederi legale care subliniaza necesitatea respectarii configuratiei politice de la momentul ultimelor alegeri.
google-analytics.com