Cautare

57661 de rezultate pentru "isj buzau posturi propuse pentru restrangere" (5.92 secunde)
Preocupare permanenta pentru educarea medicala a personalului si a pacientilor Urmare a unei investitii majore in judetul Buzau, International Healthcare Systems (IHS), companie membra a grupului SofMedica, anunta deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau.
Cezar Preda si-a anuntat candidatura la CJ Buzau. ... Nu vreau sa mai am nimic in comun cu ei" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, si-a anuntat joi candidatura la Consiliul Judetean Buzau, precizand ca mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului.
PSD Buzau si-a votat candidatul:
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Cum mandatele parlamentare au fost validate pe 17 decembrie 2004, cei aflati in incompatibilitate trebuia sa opteze pentru politica sau afaceri pina cel tirziu pe 27 decembrie 2004, lucru care nu s-a intimplat in 18 cazuri.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau. ... Ploua si in judetele Buzau, Ilfov si Dambovita Avertizarea de vreme rea este valabila si pentru judetul Buzau.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
Formatiunea politica nascuta la Buzau dupa refuzul organizatiei locale a Partidului Liberal Democrat de a fuziona prin absorbtie cu PD, si-a lansat marti platforma-program.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu. ... Majoritatea vin cu probleme legate de pregatirea scolilor pentru noul an de invatamant.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) a primit, ieri, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii 16 miliarde de lei, pentru a plati retroactiv liceenilor si elevilor din scolile de arte si meserii, declarati eligibili, banii acordati prin acest program.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
google-analytics.com