Cautare

577 de rezultate pentru "isj arges" (3.93 secunde)
Ornamentele pleaca zilele acestea de la Curtea de Arges si calatoresc spre America, Japonia, Canada sau Australia.
FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Rainov - Viana, Fatai, Dumitru - Arias U Craiova:
Laszlo Balint FC Arges: Greab, Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici, Meza Colli, Raynov, Serban, Dumitrascu, Isfan, Arias. Rezerve: Croitoru, Honciu, Pitian, Musat, Dumitru, Palic, Boldor, Said, Viana.
FC Arges: Croitoru - Telcean, Pitian, Boldor, Latovlevici - D. Viana, Meza Colli (cpt) - Raynov, Ruan Teles, Palic - Said.
FC Arges: Greab - Tofan, Turda, Joao Miguel, Musat - Meza Colli, Raynov - Isfan, Serban, Dumitrascu - Fatai Rezerve:
FCSB a pierdut al doilea meci consecutiv in Liga 1, 0-1 cu FC Arges, iar sansele ros-albastrilor la titlu scad pe masura ce trec etapele.
Marius Croitoru (Mihai Ciobanu pe foaie) FC Arges: Alexandru Greab - Andrei Tofan, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Iasmin Latovlevici - David Meza Colli, Martin Raynov - Alexandru Isfan, Ionut Serban (cp), Cristian Tanase - George Ganea.
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
FCSB s-a impus fara probleme cu FC Arges, in etapa a saptea din play-off. A fost 4-0, iar "ros-albastrii" se apropie din nou la doua puncte de liderul CFR Cluj.
Jean Vladoiu, presedintele lui FC Arges, a marturisit ca obiectivul pentru sezonul urmator ramane accederea in play-off, insa a anuntat schimbari masive la echipa.
As incepe acest comentariu cu meciul din Trivale, FC Arges - Universitatea 0-0, partida pe seama careia s-a comentat de luni bune si s-au facut fel de fel de speculatii. ... FC Arges?
Prim-procurorul Laurentiu Palaghia de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a oferit detalii privind masacrul de la Bascov, acolo unde un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, si-a ucis 5 membri ai familiei printre care si un copil de 5 ani.
Tisdell FC Arges: 1. Straton - 70. Jakolis, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna - 4. Meza Colli, 6.
A fost nebunie totala pe Arena Nationala la partida dintre FCSB si FC Arges din etapa cu numarul 12 din Liga 1, incheiata cu victoria ros-albastrilor, scor 3-2.
Vali Cretu (33 de ani), de la FCSB, s-a declarat deranjat de reprosurile pe care le-a primit, la finalul meciului cu FC Arges.
Arnold Garita (27 de ani) a sosit in aceasta vara la FC Arges, iar evolutiile atacantului camerunez l-au impresionat pe Gigi Becali (64 de ani), care a recunoscut ca il vrea la FCSB din iarna.
Marius Croitoru (42 de ani) a semnat in cursul zilei de miercuri contractul cu FC Arges. Tehnicianul a preluat formatia din Trivale dupa ce pitestenii au renuntat la serviciile lui Andrei Prepelita (36 de ani).
Andrei Prepelita (36 de ani) a fost inlocuit la FC Arges cu Marius Croitoru (42 de ani). Deja fostul antrenor al echipei din Trivale a transmis ca nu poate sa-i ureze decat succes celui care l-a inlocuit, dar, in acelasi timp, a ridicat si o intrebare catre sefii clubului:
O alta echipa care a revenit in acest sezon in Liga I, FC Arges, a facut instructie cu rapidistii chiar la ei acasa, aprinzand, practic, fitilul eternului butoi de pulbere care este in Giulesti.
google-analytics.com