Cautare

577 de rezultate pentru "isj arges" (2.74 secunde)
Senatorul PSD de Arges, Serban Valeca, a adresat o interpelare Primului Ministru Emil Boc. ... "Ieri, s-a sarbatorit in comuna Domnesti, judetul Arges ziua localitatii.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala.
Hotnews a intrat in posesia discursului sustinut de liderul PSD in fata primarilor din Arges. ... Am venit pentru ca am simtit ca trebuie sa fiu alaturi de organizatia de Arges cea mai buna organizatie PSD din toata tara si sa va asigur de tot sprijinul.
Dupa aprecierea lui Mircea Andrei -cunoscut om de afaceri, presedinte al PDL Arges si care, intre doua tunuri sau atacuri insolente la adresa IPS Calinic de Arges, face pe senatorul - despre Sorin Buta:
Planul lui Basescu de distrugere a PSD s-a vazut la Arges". ... Ponta a spus ca actuala putere a trecut la aplicarea "planului doi" al lui Basescu, concretizat prin dosarul DNA deschis impotriva liderului PSD Arges, Constantin Nicolescu.
Arges: ... Senatorul social-democrat Serban Valeca a anuntat, vineri, la Pitesti, ca a initiat, alaturi de ceilalti sase parlamentari de Arges ai PSD, un proiect legislativ ce vizeaza, printre altele, introducerea prezentei obligatorii la vot.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Jaful facut la Aro Campulung este pus de John Perez, patronul firmei Cross Lander, pe seama organizatiei PSD Arges, respectiv a membrilor Constantin Nicolescu (ex-senator acum) si a lui Nicolae Vacaroiu (actualmente presedinte al Senatului Romaniei).
Curtea de Apel Pitesti a suspendat executarea hotararii Tribunalului Judetean Arges prin care a fost admisa rezilierea temporara a contractului de privatizare a societatii ARO, preluata de firma americana Cross Lander.
Tribunalul Arges a dat castig de cauza firmei petroliere, astfel ca unitatea va functiona pana la pronuntarea instantei de fond. Pe de alta parte, Petrom a infiintat o noua firma, denumita Petrochemical Arges, care va prelua activitatile de petrochimie de la rafinaria din Pitesti.
Preluarea se va face de la Apele Romane si vizeaza activele de pe raurile Arges si Dambovita.
Urmeaza Bucurestiul, cu 39,47 tone, si judetele Timis - 35,60 tone, Arges - 27,17 tone si Suceava 26,00 tone.
De asemenea, concesionarul sectiunii Pitesti - Curtea de Arges ar putea administra autostrada Pitesti - Bucuresti.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, joi, in comuna Stefanesti, Arges, ca promisiunea pe care o facea in campania pentru europarlamentare, privind acordarea a cate 25.000 de euro pentru romanii care revin in tara, a devenit realitate prin intermediul masurii 112 a UE.
Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges.
Potrivit prefectului Vasile Liviu Andrei, societatea din Arges a inceput sa aduca utilajele necesare la Targu Jiu si va beneficia in executia modernizarii celor 44,6 kilometri de drum national, intre localitatile Rovinari si Bumbesti Jiu, de asistenta din partea unei firme de constructii din Dolj.
Exporturi mari in toata regiunea In majoritatea judetelor din aria de acoperire a DRAOV Craiova (care activeaza in județele Arges, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman si Valcea) s-au inregistrat cresteri ale exporturilor, pe ansamblu cresterea fiind de 151% fata de aceeasi perioada a anului 2010, spune Mircea Dan Matei.
Este, de asemenea, un antreprenor important in acelasi domeniu, tocmai de aceea candidatura sa pentru un nou mandat de senator pentru sudul judetului Arges este una cat se poate de potrivita.
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
Claudiu Sandu, George Serban, Elvis Enache, Relu Dita, Ionel Vatu, Marius Stamin, Robert Duculescu, Alin Bala, Ionut Gae, Catalin Cretu, Ninel Corcoveanu, Marius Ghita, Alin Luta, Cosmin Chiva, Mihai Paun (toti de la ISU Dolj), Catalin Mihalache (ISU Bucuresti), Ovidiu Ciortan (ISU Valcea), Nicolae Argaseala (ISU Buzau), Ionut Stoica (ISU Arges), Claudiu Rauta (ISU Arges), Gabriel Doltea (ISU Harghita), Catalin Gavrila (ISU Olt) si Marin Neagu (ISU Dambovita).
google-analytics.com