Cautare

577 de rezultate pentru "isj arges" (2.80 secunde)
Hermannstadt - FC Arges 1-1 Au marcat : ... Marius Maldarasanu FC ARGES: Micle -Tofan, Zebic, Constantin, Rizzi - Meza Colli, Njike - Jakolis, Bassong, Bertrand - Garita REZERVE:
REZUMAT | FC U Craiova - FC Arges 1-0. ... Marquet FC ARGES: 12. Greab l 2. Tofan, 5. Turda, 14. J.
Superliga, etapa 5 FC Arges - FCU Craiova 0-2 A marcat: Compagno 3, 75 FC Arges: Greab - C. Tofan, Turda, Cestor, Latovlevici - Meza, Njike - Isfan, Donisa, Bertrand - Garita Rezerve:
FC Arges - CS Mioveni 2-2 Etapa 21 / Superliga Sezonul 2022/2023 Au marcat: ... FC ARGES: 12. Greab - 2.
CFR Cluj - FC Arges 3-1 Etapa 26 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcart: ... FC ARGES: 12. Micu - 2.
FC Arges - FCSB 1-2 Superliga, etapa a 27-a Au marcat: ... Sut '48, Sorescu '54 FC Arges: Straton - Jakolis, Turda, Zebic, Rizzi - Meza Colli, Njike - G.
Univ.Craiova - FC Arges 1-0 Superliga, etapa a 28-a A marcat: ... Eugen Neagoe FC Arges: Straton - Tofan, M.
Superliga, play-out, etapa a 8-a FCU Craiova - FC Arges 2-1 Au marcat: ... Nicolo Napoli FC Arges: Straton - Jakolis, Turda, B.
Umanistii ii cer lui Calin Popescu-Tariceanu prefecturile din Arges, Bacau, Brasov si Prahova. PUR vrea sa-l mentina pe actualul prefect de Arges in functie si vrea sa-si plaseze oameni de incredere in judetele Buzau, Prahova si Brasov, acolo unde a obtinut un scor bun la alegerile locale.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Arges, a unei unitati, a opta din cele cel putin 71 planificate sa fie adaugate in 2015. ... In momentul de fata, in Arges activeaza 11 magazine PROFI din care 7 in Pitesti si cate unul in Costesti, Campulung Muscel, Mioveni si Topoloveni.
Mariana Deleanu, producator din Rucar, Arges participa in acest week-end cu produse din carne afumate, telemea, cas, cascaval si branza de burduf, la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii de Zilele Municipiului Calarasi.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare de catre Tribunalul Arges pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Verdictul a venit dupa aproximativ sase luni de deliberare, iar curtea a mai decis ca Cioaca sa ramana fara drepturile civile timp de cinci ani.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. ... Dupa cum declara acesta, prin martie-aprilie 1968, se intorcea spre Curtea de Arges, cu inca 80-100 de militari, dintr-un mars efectuat in zona barajului.
Conducerea organizatiei PD Giurgiu a fost inlocuita si urmeaza filialele Arges, Olt si Botosani.
Nicolae Vacaroiu, senator PSD de Arges, a declarat, in prezenta a peste 1,000 de membri de partid prezenti la sedinta de consiliu Judetean a filialei Arges, ca este fericit ca "social democratii adevarati au ramas in PSD chiar daca statutul de partid de opozitie este foarte greu".
Actorul Mircea Diaconu a fost prezentat oficial drept candidat al PNL in Colegiul senatorial din nordul judetului Arges, duminica, in cadrul unei conferinte de presa extraordinare, organizata la Pitesti.
Ovidiu Vladoi a fost angajat pe 1 aprilie in functia de manager public al Prefecturii Dolj, venind de la Arges, desi Ministerul Administratiei a refuzat sa infiinteze acest post in Dolj.
Presedintele Consiliului National al PSD, deputatul Adrian Nastase, a declarat, joi, inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD, care se desfasoara la Calinesti, Arges, ca nu este oportuna iesirea partidului de la Guvernare inainte cu 80 de zile de alegerile prezidentiale.
Decizia a fost anuntata printr-un comunicat de presa de conducerea partidului si a fost luata in cadrul sedintei Biroului Permanent condus de catre liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in care s-a mai decis si excluderea altor lideri, precum vicepresedintele Lucian Bolcas, Corneliu Bichinet, presedintele filialei judetene Vaslui si Marian Fulga, presedintele filialei judetene Arges.
google-analytics.com