Cautare

1304 de rezultate pentru "isj alba" (3.37 secunde)
Prin urmare, aproximativ 17 clase din viitorul an scolar vor fi desfiintate, asa cum am aflat de la serviciul informatizare al ISJ.
Danut Culetu s-a aratat surprins de numarul destul de ridicat al scolilor si le-a cerut ca, dupa aceasta sedinta, reprezentantii ISU Dobrogea, ISJ Constanta si cei de la Drumurile Nationale sa refaca lista respectiva.
Danut Culetu s-a aratat surprins de numarul destul de ridicat al scolilor si le-a cerut ca, dupa aceasta sedinta, reprezentantii ISU Dobrogea, ISJ Constanta si cei de la Drumurile Nationale sa refaca lista respectiva.
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Si pesedistii tin la luarea unei decizii privind ISJ Dolj tot in cursul acestui weekend, ei sustinand ca au dreptul de prima optiune in alegerea serviciilor deconcentrate pe care sa le conduca.
"Aceasta lege nu va lasa desoperit, la sfarsitul semestrului II, sistemul de invatamant din judetul nostru", a declarat, ieri, pentu cotidianul "Replica", Petrica Miu (foto), inspector scolar general de la ISJ Constanta.
"Daca nu vor, atunci ne vom mai gandi daca ramane Plesu la ITM. Propunerea noastra de adjunct la ISJ era Elena Buhaiev", a aratat Banias.
Se vorbeste in textul ordonantei despre demiterea inspectorilor scolari generali, dar in anexa nu figureaza si ISJ-urile, desi in hotararea de guvern bruta figura acest lucru.
Gheorghe Sutu - propus pentru postul de director adjunct la ANIF, Felix Burcin - director adjunct la Directia Judeteana pentru Tineret, Emilia Murineanu - director adjunct la AJOFM, Dumitru Marin - director adjunct Oficiul Judetean de Posta, Ioan Toma - director adjunct Directia de Statistica, Alexandru Sircu - director adjunct Inspectoratul de Concurenta al Judetului Constanta, Dragos Sandru - director adjunct ISCIR, Elena Buhaiev - inspector adjunct ISJ, Gheorghe Dinca si Nicoleta Marin - directori adjuncti DSV, Adriana Damian - director coordonator adjunct Directia Generala a Finantelor Publice Constanta.
Dar ma voi ocupa de aceasta problema imediat cum va reveni la munca", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Petrica Miu (foto), inspectorul scolar general al ISJ Constanta.
Potrivit ISJ Gorj, scopul competitiei este de a dezvolta si perfectiona aptitudinile si deprinderile specifice, necesare indeplinirii actiunilor de interventie in situatii de urgenta, precum si de evaluare a nivelului de pregatire a capacitatii de interventie a serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta.
Nu am primit raspuns de la cei de la ISJ Gorj", a spus Maria Vasilescu, edilul comunei Èšantareni.
Alaturi de acesta, in CA mai iau decizii si Antoaneta Oprea, Mihai Brailescu, Ghita Nazare, Stefan Simion (fost inspector general al ISJ, consilier judetean al PSD), Mircea Gutter (consilier local PUR) si Dan Bicliu Ripa, ultimii doi fiind reprezentantii CJ in Consiliul de Administratie.
"Sumele alocate anul acesta de ministerul de resort sunt un pic mai bune decat cele de anul trecut, iar cele 12 miliarde de lei pentru plata cheltuielilor de personal sunt suficiente", a spus economist Eugen Radut, contabil-sef al ISJ Dolj.
De mentionat ca evenimentul, care s-a produs si gratie contributiei ISJ, nu este singular, in sensul ca City Mall a contribuit la deplasarea mai multor elevi din municipiul Constanta in judet, unde urmau sa-si ajute la teme colegii mai putin norocosi.
Inspectorii din cadrul Inspectiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR) Constanta au demarat, din data de 4 august a.c., in parteneriat cu Inspectoratul Judetean Scolar (ISJ), o actiune de identificare a tuturor unitatilor scolare care nu detin autorizatie de functionare pentru instalatiile de incalzit.
Multumim pentru sprijin domnului Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, doamnei Mihaela Motateanu, inspector scolar general al ISJ Dolj, si domnului Pavel Badea, de la CS Universitatea, care anul acesta a platit transportul si a mai dat si o suma de bani.
Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Vorbesc aici de trubadurul Catalin Enica, fostul inspector general adjunct, actualul inspector general adjunct, acum si pururea si-n vecii vecilor... Motivatiile pentru care Enica face inca ce vrea pe la ISJ sunt mai multe.
La un alt liceu, tot pentru a-si avertiza elevii, profesorii au scris pe tabla ora si scopul raidului politiei. Consecinta a fost ca politistii, insotiti de inspectorii ISJ, n-au gasit nici un elev la crisme.
google-analytics.com