Cautare

1304 de rezultate pentru "isj alba" (2.82 secunde)
Pentru scolile si cluburile cu program sportiv se aloca o suma medie de 213.000 de lei, in timp ce pentru palatele copiilor cu sectii de club sportiv scolar suma medie alocata este de 213.000 de lei, iar pentru Centrele Nationale de Excelenta pe discipline sportive se aloca o suma fixa de 284.645 de lei pe unitate", spune Liliana Antonescu, inspectorul scolar general al ISJ Bihor.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
El se numeste Adrian Nastasea€œ, a declarat Basescu in fata publicului din Alba Iulia. ... a€žDaca va exista un singur ministru corupt in guvernarea mea, va asigur ca-l execut cu mana mea, in fata poporuluia€œ, si-a asigurat Basescu electoratul din Alba Iulia.
La fel, Organizatia Judeteana Alba a PD solicita patru posturi de secretar de stat. Si liberalii din Alba au facut propuneri pentru numirea unor secretari de stat in diferite ministere, fara insa a nominaliza domeniile sau persoanele desemnate.
El a precizat ca aceste presiuni se fac prin intermediul deputatului Nicolae Popa, fost lider al filialei Alba a PC, care si-a dat demisia din partid la inceputul anului si s-a inscris in PNL .
PSD a pierdut localitati foarte importante (de exemplu, Murfatlar, Poarta Alba etc.), nu are nici un alt oras din judet, iar in turul 2 este asteptata o resuscitare totala ad-hoc a Aliantei PNL- PD din judet care sa infranga candidatii social-democrati.
Fostul deputat Madalin Voicu a anuntat ieri intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia ca va constitui un Consiliu National al Rromilor, o structura strict etnica, apolitica, care se doreste sa fie o alternativa la Partida Rromilor.
La polul opus primarilor nemultumiti de primul an de mandat se situeaza Vasile Delicoti (foto), primarul din Poarta Alba, care se lauda ca a reusit sa realizeze 80% dintre proiectele propuse.
In cursul unui interviu realizat la Casa Alba, Obama a reusit sa prinda o musca. ... Cand a vazut ca musca nu renunta si i se aseaza pe picior, liderul de la Casa Alba a omorat-o dintr-o lovitura.
in cursul lunii octombrie 2003, Anderco a fost trimis in judecata de PNA pentru o parte din infractiunile retinute in sarcina sa, procesul derulindu-se la Tribunalul Alba Iulia.
"Alba-ca-Zapada" "Alba-ca-Zapada" va fi conceptul-cheie al anului 2012. Unii il inteleg ca pe o noua formatiune politica, altii ca pe un vechi partid, radical transformat.
Juramintele viitorilor ministri se vor depune, de acum incolo, la Palatul Parlamentului si nu la Cotroceni - urmand modelul presedintelui Trump, care a depus juramantul si a semnat decretele de numire in functie a membrilor Cabinetului la Capitoliu, si nu la Casa Alba.
Juramintele viitorilor ministri se vor depune, de acum incolo, la Palatul Parlamentului si nu la Cotroceni - urmand modelul presedintelui Trump, care a depus juramantul si a semnat decretele de numire in functie a membrilor Cabinetului la Capitoliu, si nu la Casa Alba.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au solicitat Camerei Deputatilor copii dupa declaratiile de avere depuse la inceputul si sfarsitul mandatului in cazul a 13, respectiv 3 fosti deputati.
El a criticat ieri la Alba Iulia, atitudinea politica a colegilor de Alianta, cerandu-le public democratilor sa-si asume responsabilitatea guvernarii.
Delegatia Permanenta a PNL Alba a decis duminica seara excluderea din partid a primarului orasului Zlatna, Silviu Ponoran, acuzat ca nu a respectat deciziile conducerii organizatiei si ca a denigrat unii lideri ai partidului.
Latifundiarul a ratat sansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Alba, pentru a obtine permisiunea de a merge acasa de Craciun.
Fostul fotbalist si actualul antrenor a semnat deja acordul cu reprezentantii Penitenciarului Poarta Alba. Gigi Becali urmeaza sa se ocupe de intretinerea bazei sportive detinuta de nasul sau, Gica Hagi.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Daca mai joaca alba-neagra...", a continuat Puiu Hasotti. "Ii urez Elenei Udrea mult succes in mahalagismele ei" La fel de neobosita in a juca alba-neagra pare si fosta liberala actuala democrata, ex-consiliera prezidentiala Elena Udrea.
google-analytics.com