Cautare

547 de rezultate pentru "ionescu" (8.97 secunde)
“Aceste preturi nu reflecta costurile de productie a utilitatilor si nu vedem de ce regiile si producatorii de utilitati trebuie sa traiasca pe spinarea importatorilor si a exportatorilor“, a declarat ieri secretarul general al Asociatiei Nationale a Importatorilor si Exportatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu.
Directorul responsabil cu asigurarile generale din cadrul Asirom, Radu Adrian Ionescu, ne-a declarat ca firma sa asigura atat viata cainilor si pisicilor, cat si raspunderea civila a proprietarului.
Pentru a sustine aceasta idee, liderul sindicatului “Dunarea ELNAV”, Mariana Ionescu, ne-a declarat ca nu a fost consultata, desi in Contractul Colectiv de Munca si in Codul Muncii se arata ca, atunci cind se vorbeste despre concedierea colectiva, conducerea trebuie sa ia in calcul si pozitia sindicatelor.
„Remarcam in primul rind diferentialul major al creditelor in moneda locala, care in Romania atinge 10,2 %, respectiv dublul mediei din tarile Europei Centrale si de Est,“ spune Cristian Ionescu, directorul general al Coface.
Totodata, aproape jumatate din falimentele companiilor din Romania si din lume rezulta din falimentul unor parteneri de afaceri, a declarat presedintele Coface Romania, Cristian Ionescu, citat de un post de televiziune. ... Neincasarea creantelor are un puternic impact negativ asupra lichiditatii si veniturilor companiei", a precizat Ionescu.
Numarul falimentelor a urcat cu 50% in primul semestru, ritm de crestere comparabil cu nivelul din anii precedenti, a declarat Cristian Ionescu, managing director Coface Romania. Ionescu a amentionat ca mai mult de 95% dintre firmele din Romania se confrunta cu intarzieri la plata creantelor din partea clientilor.
Un al doilea motiv este accesarea fondurilor europene mult mai consistente", ne-a explicat Ion Ionescu directorul Ecosal Prest. Totodata, Ionescu a spus ca desi va avea loc aceasta "transformare" nu vor avea loc prea mari schimbari.
Cu toate acestea, dupa cum a declarat Ion Ionescu, directorul serviciului galatean de salubrizare, Ecosal Prest, este greu de crezut ca galatenii vor invata sa respecte aceasta directiva.
Doar 20% din banii alocati pentru proiectele de infrastructura rutiera in perioada 2007-2008, respectiv un miliard de euro, au fost folositi pentru constructia efectiva de drumuri si autostrazi, a declarat ieri, 12 mai, directorul Directiei de Infrastructura si Concesiuni din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Adrian Ionescu.
Ana-Maria Ionescu, Florin Hogea si Valentin Ionescu. ... Ana-Maria Ionescu, Membru al CA Eltrix: ' Nu exista studii de piata care sa ne ofere o dimensiune reala a pietei de productie semnalistica, standuri si display-uri din Romania.
Secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu, apreciaza insa ca "sunt cateva necunoscute" care nu ii permit sa fie foarte optimist in ceea ce priveste evolutia economiei Chinei.
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1.
Razvan Ionescu (fost director editorial al Adevarul, actual șef al unui proiect online dezvoltat de Cristi Burci) i-a anuntat pe angajatii Adevarul despre taierile salariale care vor urma: ... Razvan Ionescu a tinut sedinta dar precizat ca nu vorbeste dintr-o calitate oficiala in ierarhia Adevarul Holding, scrie paginademedia.ro.
Unul din liderii galeriei lui Dinamo, Mihnea Ionescu, spune ca sustinatorii echipelor de fotbal au si ei dreptul sa fie in strada. ... Se cauta un tap ispasitor pentru ceea ce s-a intamplat aseara", a declarat Mihnea Ionescu, la Realitatea TV.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles. ... Si am creat un produs exotic, dar romanesc", ne-a spus Petronela Ionescu, care s-a asociat impreuna cu sotul ei la firma care se ocupa de vanzarea acestei plante.
Scoala Nationala de Folclor, proiect initiat de Vlad Ionescu, s-a lansat oficial aseara, la restaurantul Moara lu’ Bucur, in prezenta a numeroase personalitati din spatiul public.
Octavia Geamanu a anuntat la inceputul lunii februarie ca s-a casatorit cu Marian Ionescu liderul trupei Directia 5. ... Marian Ionescu, care are o viata, o identitate, o personalitate.
Denis Ionescu a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Rochiile variaza intre 100 RON - 150 RON, bluzele intre 80 RON - 100 RON si fustele intre 80 RON - 100 RON, ne-a spus Denis Ionescu.
Avocatul lui Gigi Becali, Robert Ionescu, a declarat pentru MEDIAFAX ca a fost sambata la Penitenciarul Rahova cu doi calugari de la Muntele Athos, pentru a solicita drept de vizita la Gigi Becali, acestia dorind sa oficieze duminica o slujba la biserica unitatii de detentie.
o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura. ... Vom fi prezenti cu un stand si la targul Gaudeamus", a mai spus Alexandru Ionescu.
google-analytics.com