Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (3.13 secunde)
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
Pentru a nu inflama situatia, colonelul Ion Deheleanu, seful Militiei judetene, propune lui Radu Balan, prim-secretar al Comitetului Judetean de Partid Timis, sa opreasca actiunea de evacuare. ... Se constituie Consiliul Frontului Salvarii Nationale prezidat de Ion Iliescu.
Presedintele Ion Iliescu le-a vorbit ieri elevilor de la Colegiul de Informatica "Tudor Vianu" despre cresterea economica din ultimii cinci ani si strategia de dezvoltare durabila. ... Iliescu a vizitat insa liceul si a asistat la discursurile unor sponsori ai centrului de performanta.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Senatorul Ion Iliescu, fondatorul PSD, a facut marti seara la Organizatia Bucuresti o noua radiografie a stangii romanesti.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a scapat nici ieri ocazia de a critica ideea lui Geoana de a promova o motiune de cenzura care ar duce la alegeri anticipate.Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a reiterat ieri, la lucrarile Scolii de vara a Tineretului Social-Democrat, ca o eventuala motiune de cenzura nu ar fi benefica PSD si a recomandat formatiunii sa demareze consultari cu partidele pentru a analiza oportunitatea acestui demers. "Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD" Ion Iliescu si-a exprimat din nou reticenta ca PSD ar putea profita cumva de depunerea motiunii de cenzura si a recomandat formatiunii sa aiba consultari cu partidele si sa se uite mai atent la situatia din tara inainte de a continua aceasta actiune."Nu cred ca motiunea e benefica pentru PSD.
Ion Iliescu nu crede ca paritatea pe liste ar fi normala in alianta PSD - PNL Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca ideea de paritate pe listele electorale ale viitoarei aliante dintre social-democrati si Alianta de Centru Dreapta PNL-PC ar fi o gandire mecanica, care nu ar corespunde realitatii din teritoriu.
Cum au planuit Nastase si Iliescu revenirea in prim plan si cum l-au ingenuncheat pe Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
El a spus ca Ion Iliescu si altii ca el au stat la baza demersului care a dus, in 2007, la suspendarea presedintelui. ... El l-a acuzat pe Calin Popescu Tariceanu ca s-a inteles cu Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana, Marko Bela si Corneliu Vadim Tudor impotriva sa.
Abia astazi, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Mircea Geoana, Dan Ioan Popescu si Miron Mitrea isi vor depune propriile dosare de candidaturi la functiile pe care le vizeaza fiecare.
Sedinta Consiliului National de astazi al PSD se anunta a fi extrem de palpitanta, dupa ce in ultimele zile au aparut mai multe zvonuri privind o posibila scindare a partidului, provocata de cei nemultumiti ca Ion Iliescu nu a iesit presedinte la Congres.
Interesant este insa faptul ca Ontanu a fost, alaturi de Ion Iliescu, unul dintre putinii pesedisti prezenti la dezbaterea de saptamana trecuta, initiata de Petre Roman, privind formarea unui pol al stangii.
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Ion Iliescu: USL poate sa piarda alegerile chiar nespargandu-se Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca Uniunea Social Liberala reprezinta o alternativa politica pentru actuala guvernare, insa a afirmat ca aceasta poate pierde alegerile din 2012 daca nu colaboreaza "asa cum trebuie".
Iliescu:
Ce acuzatii i-au fost aduse lui Ion Iliescu si Adrian Nastase EXCLUSIV Mircea Geoana le-a reprosat pe un ton virulent lui Adrian Nastase si Ion Iliescu in sedinta Comitetului Executiv al PSD ca gireaza actiunile lui Victor Ponta si nu spun nimic despre directia gresita in care se indreapta partidul.
Iliescu, despre situatia din USL:
Iliescu: Piata Universitatii a fost mai activa impotriva mea Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei si acualpresedinte onorific al PSD, a declarat ca acuzatiile de criptocomunist ce i-au fost aduse in timpul fenomenului "Piata Universitatii" din 1990 au fost "fara temei".
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
google-analytics.com