Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (2.81 secunde)
Cel mai virulent oponent al acestui proiect a fost Florian Marin, liderul Sindicatului Liber "Navalistul" din Santierul Naval Daewoo Mangalia, care a solicitat ca in proiect sa apara date mai concrete, precum termenii in care se face aceasta creditare, durata creditului si garantiile pe care Primaria urmeaza sa le puna gaj.
M-am implicat mult in acea perioada in spectacole de marca ale Teatrului National din Craiova si am facut atunci Unchiul Vanea cu Mircea Comisteanu, Piticul din gradina de vara cu Silviu Purcarete, Scrisoarea pierduta, Varul Shakespeare, de Marin Sorescu.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Condescu este evaziv Presedintele Centralei Nationale Miniere si al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Marin Condescu, a fost evaziv in declaratii, lasand sa se inteleaga faptul ca secretarul de stat Cosmin Popescu a deranjat anumite grupuri de interese de pe piata energiei.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, ii cere oficial ministrului de Interne, Cristian David, identificarea persoanelor care l-au agresat in Piata Universitatii, sustinand ca are informatii ca acestea au fost mineri din Valea Jiului adusi de liderul lor sindical, Marin Condescu, pentru a provoca "o mineriada portocalie".
Incep prin a multumi domnului amiral Marin pentru modul cum si-a desfasurat mandatul de sef al Statului Major General. ... Un alt element care, cred eu, defineste mandatul amiralului Marin este legat de cresterea nivelului de pregatire al Armatei.
"Intr-o zi eram fara Felix in biroul lui Base de la sediul PD din Modrogan si ochii mi-au alunecat serpeste pe un document cu antetul Securitații, pe care am citit UM 0544, codul CIE, adica fosta DIE si actuala SIE, si numele Marin Antonescu.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro.
Presedintele FNME, Marin Condescu, a conditionat însa acordarea sprijinului pentru un anumit partid de însusirea unei liste de revendicari sindicale, care sa fie specificate în strategia de guvernare a formatiunii politice respective.
Presedintele FNME, Marin Condescu, a conditionat însa acordarea sprijinului pentru un anumit partid de însusirea unei liste de revendicari sindicale, care sa fie specificate în strategia de guvernare a formatiunii politice respective.
De asemenea, extinderile la parter de bloc au mai avut un rol important, pentru ca prin PUD-ul aprobat au fost desfiintate modulele aferente blocului respectiv (exemplul tonetelor si chioscurilor din zona)", a declarat Eleonora Marin, arhitect sef al Galatiului.
Salariatii societatii sunt suparati ca deplasarile directorului Marin Stancu nu le-au adus pana acum comenzi. ... Deplasarile in strainatate ale directorului Avioane Craiova SA, Marin Stancu, au iritat spiritele in fabrica.
Andreea Marin are un contract ferm cu TVR si, din februarie, isi va relua emisiunile de duminica seara. Andreea Marin, proaspat casatorita cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, continua sa fie una dintre cele mai dorite vedete de televiziune din Romania.
Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I.
In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut. ... Razvan Marin marcheaza la debut, cu un sut de la 20 de metri, si este 3-0 pentru tricolori.
Andreea Marin a facut o marturisire de-a dreptul socanta, aratand ca este mereu nefericita, desi toata lumae o considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si sentimental.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook.
Concertul bazat pe operele poetului si dramaturgului Marin Sorescu vor fi transpuse in interpretarea inedita a maestrului Tudor Gheorghe in acompaniamentul tarafului autentic alcatuit din:
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, a participat recent la targul colectionarilor ai anticarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
De cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin si-a strigat mai mereu, in gura mare, fericirea. ... Andreea Marin si Tuncay Ozturk par sa formeze unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz-ul autohton.
google-analytics.com