Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (3.82 secunde)
Cea mai apreciata atractie turistica ce recomanda Republica Moldova ca destinatie favorita de catre vizitatori o reprezinta vinurile.
27,4% sunt din Transilvania si Banat, 54,8% din sudul tarii, iar 17,8% din Moldova. ... un autoturism Volkswagen second-hand Respondentii din Transilvania declara in masura mai mica ca ar fi achizitionat un autoturism in anul 2009 decat cei din sudul tarii si cei din Moldova:
/ mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil. ... Pe scurt despre Republica Moldova !
Din Republica Moldova au participat la manifestatie liderii Partidului Liberal, ai Partidului Unitatii Nationale si ai Partidului Liberal Reformator. Din Romania au participat si-au anuntat prezenta fostul presedinte Traian Basescu, alti lideri politici dar si mai multi deputati si alesi locali care sustin unirea Republicii Moldova cu Romania.
Unii comentatori au apreciat prezenta presedintelui Traian Basescu in Republica Moldova ca pe o sustinere a procesului democratic din aceasta tara pentru care alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania pot servi un exemplu in vederea unui demers similar corect.
Scrutinul parlamentar de maine din Republica Moldova este, deopotriva, un indiciu si un test al democratiei.
Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, a nascut, vineri seara, o fetita perfect sanatoasa. Ioana Dichiseanu si logodnicul ei, Adrian Artene, au devenit parinti.
Fiecare dintre bebelusi a primit, alaturi de numele pe care deja le aveau, cate un nume de botez, Ion sau Ioana, in cinstea zilei Sfantului Ioan Botezatorul, in care a avut loc evenimentul.
Valer Marian, senatorul PSD vizat de aceste posibile actiuni ale prim-adjunctui directorului SRI, reclama si faptul ca s-ar afla sub supravegherea si a altui serviciu secret, indicand-o pe Ioana Timofte - director adjunct al Colegiului National de Aparare, nepoata fostului director al SRI, Radu Timofte - ca fiind persoana care il fileaza.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Sotia premierului, Ioana Tariceanu, se intalnette miercuri, la Londra, cu sotia premierului britanic, Sarah Brown, pentru a discuta despre dezvoltarea unor noi proiecte dedicate copiilor cu disabilitati din Romania, informeaza Guvernul printr-un comunicat. ... Ioana Popescu Tariceanu este Pretedinta Fundatiei Copii Sanatoti.
Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa. ... "In toamna voi lansa o colectie in care sa introduc sacouri si paltoane din lana", a adaugat Ioana Popa, care a absolvit Facultatea de Sociologie. ... fucsia, mov, verde, galben, portocaliu", a mai precizat Ioana Popa.
Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continua cu o seara speciala!
Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continua cu o seara speciala!
Ioana Ionita si Daniela Costea participa in acest week-end la targul organizat de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu. ... bumbac sau lana, poncho crosetat pentru copil - intre 40 -50 RON", ne-a spus Ioana Ionita.
Ioana Basescu a cumparat in septembrie 2013 un teren agricol in suprafata totala de 291 hectare in comuna Nana din judet;ul Calarasi, dupa ce i-a fost acordat un imprumut de la CEC Bank de peste 1 mil.
Asa am cunoscut-o pe Ioana Budeanu. ... Dar dincolo de omul misto care s-a dovedit a fi, Ioana a adunat toate experientele ei - din toti anii de munca - si a creat: ... Asa ca, am incercat s-o descos pe Ioana, sa aflu povestea din spatele cursului de Travel Writing.
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. ... Mai mult decit atit, Marin Costel a spus si ca nu-si poate permite sa comenteze decizia fostului director al societatii de a ataca in contecios hotarirea referitoare la demiterea sa din functia de director general.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
google-analytics.com