Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (7.82 secunde)
Lazurca a subliniat, in cadrul audierii sale de catre Comisiile reunite de politica externa ale Parlamentului, importanta diplomatiei parlamentare in relatia dintre cele doua state si importanta proiectelor comune, aratand totodata ca Romania poate furniza un transfer de competente si experienta Republicii Moldova, in contextul eforturilor depuse de Moldova pentru aderarea la UE.
'Ministerul rus al Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Traian Basescu potrivit careia interesul Bucurestiului este de a ajuta Republica Moldova sa-si redobandeasca integritatea teritoriala, acuzandu-l ca "in felul acesta, se poate sa-ti versi naduful din cauza confuziei spionului roman, care si-a esuat misiunea de a culege informatii secrete la Moscova".
Ministrul de externe Teodor Baconschi a recunoscut luni la TVR 1 ca scandalul de spionaj izbucnit in urma cu cateva saptamani la Moscova, implicand un diplomat roman, are legatura cu ce se intampla in prezent in Republica Moldova si cu sprijinul pe care Romania il da unor forte din tara vecina.
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei.
Salut cu caldura decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau, prin care limba romana este recunoscuta ca limba oficiala a Republicii Moldova.
Singura vizita in care am emotii este atunci cand vin in Republica Moldova Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aratat emotionat de vizita in Republica Moldova. ... Este o vizita pe care o fac cu multa placere si cu dragoste pentru Republica Moldova si cetatenii sai.
" Da pentru integrarea europeana a Republicii Moldova", pe care o puteti citi in continuare.
In urma cu doar cateva zile, Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a adoptat urmatoarea hotarare: ... - Constitutia Republicii Moldova, adoptata la 29 iulie 1994, cu modificarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
Republica Moldova, incotro?. ... Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
A aduce acum in atentie situatia din Republica Moldova ar putea parea o diversiune. ... Chiar daca Republica Moldova este - ori ar trebui sa fie - mai mult decat vecinul nostru.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Ioana imi spune "sarut-mana" are si ea o varsta, e mai mare ca fiica-mea. ... Amicul, numit in dosar "Marin" se visa sef al Politiei Romane. ... Marin: ... Marin: ... Marin:
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Seful Guvernului roman si omologul sau moldovean au convenit ieri sa organizeze anual o sedinta comuna de guvern in care sa fie discutate proiectele de colaborare intre Romania si Republica Moldova.
Senatul Statelor Unite a adoptat, cu unanimitate de voturi, o rezolutie prin care cere Guvernului Republicii Moldova sa ia toate masurile pentru ca scrutinul de duminica sa fie corect si liber si sa garanteze ca moldovenii de peste hotare vor avea mijloace adecvate pentru a vota.
Presedintele Traian Basescu (foto) si premierul Emil Boc au discutat, ieri seara, la Palatul Cotroceni, cu sefii serviciilor secrete pe tema situatiei din Republica Moldova. ... Un alt subiect pus in discutie, s-a referit, au spus aceleasi surse, la acuzatiile presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, la adresa Romaniei.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca, desi Romania a pledat in toate instantele europene pentru negocierea unui nou tratat intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, prin incalcarile drepturilor omului de catre Chisinau, acest acord "nu are o perspectiva imediata".Seful statului a declarat, la deschiderea Forumului Autoritatilor Locale din Romania si Republica Moldova, ca pozitia statului vecin fata de Romania si incalcarea drepturilor omului fata de propriii cetateni dupa alegerile parlamentare din 5 aprilie fac ca un nou acord cu Uniunea Europeana, in conditiile in care cel existent anterior a expirat, sa nu se materializeze in viitorul apropiat.
Interesul se deschisese brusc pentru Republica Moldova.
domnul James Pettit, ambasadorul Statelor Unite ale Americli la Chisinau, facute la postul Moldova 1 cu ocazia aniversarii a 25 de ani de Independenta a Republicii Moldova, au fost primite cu surprindere, ingrijorare si o mare doza de insatisfactie de opinia publica din Romania.
google-analytics.com