Cautare

2426 de rezultate pentru "ioana marin slanic moldova" (2.70 secunde)
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe. ... Desenez portrete, dar si peisaje", spune Cristina Ioana Avram, o tanara talentata.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
Cetatenii din Republica Moldova au ales duminica o noua componenta a Parlamentului, care conform legislatiei urmeaza sa aleaga un nou sef al statului.
O persoana nu va recunoaste ca devine mai apropiata de persoana de sex opus cu care comunica prin mesaje text, deoarece are impresia unei conversatii nevinovate, motiv pentru care situatia poate deveni cu adevarat periculoasa in relatie, declara sexologul Gabriela Marin.
A murit actorul Marin Moraru Actorul Marin Moraru, 79 ani, a murit duminica, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. Marin Moraru s-a nascut la data de 31 ianuarie in Bucuresti.
Trei, Doamne, si toti trei, Ianke, Take si Cadar, Gheorghe Dinica, Radu Beligan si Marin Moraru, in inaltul Cerului A fost o minune de om, spunea Marin Moraru despre Radu Beligan.
Calatorie spre centrul Pamintului Cum s-a desfasurat cursa ciclista la cea mai joasa altitudine din Romania, la minus 208 metri, in mina de sare Slanic Prahova.
"Georgia, Ucraina si Moldova pot miza pe sprijinul Uniunii Europene (UE) in mentinerea integritatii teritoriale", a declarat, in Parlamentul European, Benito Ferrero-Waldner, comisarul pentru Relatii Externe si Politica Europeana de Vecinatate al UE.
Ion Varta (foto), fost membru PPCD, istoric, deputat independent in Parlamentul Republicii Moldova a comentat pentru cotidianul "Replica" evenimentul de care depinde soarta republicii.
Senatorul Titus Corlatean, Ministrul de Externe al Romaniei, a sustinut o Declaratie politica, cu ocazia ratificarii de catre Senatul Romaniei a Acordurilor de Asociere intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, Georgia si Ucraina, pe care o puteti citi in continuare. ... Moldova, Georgia si Ucraina.
O fi Republica Moldova un stat mic si amarat dar ea reprezinta un punct geopolitic ultrasensibil in relatia cu Rusia, pe harta unei regiuni bantuite de cutremure strategice.
Moldova nu mai primeste gaz De la inceputul anului, Republica Moldova nu mai este alimentata cu gaze naturale din Rusia, se arata intr-un raport al guvernului moldovean prezentat luni de premierul Vasile Tarlev in cadrul unei sedinte convocate de presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin.
Integrarea europeana a Republicii Moldova devine un proces ireversibil. ... As dori sa salut organizarea in Republica Moldova la 30 noiembrie 2014 de alegeri parlamentare libere si democratice si sa felicit cetatenii Republicii Moldova pentru optiunea majoritara degajata din procesul electoral pentru continuarea procesului de integrare europeana!
Exportul de gaz romanesc sustine securitatea energetica a Republicii Moldova. ... La 4 martie 2015 a inceput oficial exportul de gaz romanesc spre Republica Moldova, rezultat al unui proiect de cooperare cu profunde semnificatii bilaterale, dar si europene.
Fata presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, s-a dus la Havana, in Cuba, pentru a participa la Festivalul trabucelor.
A fost imortalizat cel mai frumos moment intre Ioana Dichiseanu si fetita ei. ... Ioana este fiica actorului Ion Dichiseanu si a cantaretei Simona Florescu.
Dinel Staicu - presedinte, Tudor Ciurezu - vicepresedinte, la care se adauga membrii Teodor Buzatu, Vasile Salapa, Gheorghe Blidaru si Carmen Ioana Popescu.
Ioana Pop, secretarul general al Organizatiei Centrale a TSD, precum si vicepresedintii TSD, Gabriel Petrea si Razvan Cretan. ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop: ... Ioana Pop:
Ioana Basescu, intermediarul lui Traian Basescu. Fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara". ... Deocamdata, Ioana Basescu a refuzat sa comenteze subiectul.
Puterea informeaza ca fiica cea mare a presedintelui Romaniei, Ioana Basescu, a depus la OSIM o cerere de inregistrare a unei marci "Miscarea Populara". ... Ca, dupa atatia ani, doamna Ioana Basescu are, brusc, revelatii politice? ... Partidele se inregistreaza la tribunal, deocamdata nu stim clar ce intentioneaza Ioana Basescu.
google-analytics.com