Cautare

870 de rezultate pentru "invatamant" (3.42 secunde)
Parlamentarii au finalizat dezbaterile la articolul doi, incepute luni seara, si au mai aprobat doar patru articole, in forma initiata de comisiile de specialitate, fiind admis un singur amendament propus de PSD si Comisia de Invatamant.
Dobrogeanu, IAS Fruviileg, Zootehnie), au fost integrati in sistemul prescolar si scolar, beneficiind de transport gratuit catre si de la unitatile de invatamant. ... In privinta unitatilor de invatamant, marea majoritate a acestora au trecut prin procese de reparatii capitale la fatade, instalatii termice, au fost dotate si igienizate.
Constantin Dascalu, vicepresedinte pe probleme economice al CJ, a dat ca exemplu situatia comparativa din invatamant, unde unele localitati au primit mai multi bani decat au cerut din cauza ca anul trecut au cheltuit foarte multi bani.
Cornulet "Morega" pentru elevi Chiar in ziua in care a aparut in presa inregistrarea in care Morega ii tragea de urechi pe sefii institutiilor finantate de la buget, in mai multe unitati de invatamant din Targu Jiu erau distribuite de firma LEXI STAR, in cadrul Programului "Cornul si laptele", cornuri produse de firma lui Dan Ilie Morega.
In rest, alesii locali PSD si PNL au propus si au obtinut mai multi bani pentru actiuni sociale, de la majorarea subventiilor la caldura, pana la suplimentarea fondurilor pentru invatamant si sanatate, in ciuda impotrivirii fatise a primarului si a stingherilor consilieri PD-L.
Unitatile de invatamant din orasul Murfatlar au intrat intr-un amplu proces de modernizare. ... Nici unitatile de invatamant din Siminoc (Murfatlar) nu au fost uitate, pentru o gradinita de exemplu fiind alocate 200 de milioane de lei.
Acesta activeaza in comisia numarul 4 din cadrul CJ, care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si de agrement. ... Imi doresc asistenta medicala si protectie sociala la superlativ, invatamant de calitate si conditii decente in scoli.
Cu prima ocazie, voi propune ca maririle salariilor din invatamant sa se faca diferentiat. ... Eu cred ca este necesara o schimbare a grilei de salarizare in invatamant.
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a spus, miercuri, muncitorilor unei fabrici din Campina ca nu este "chiar asa usor de clatinat" si ca nu se sperie de grevele generale anuntate de sindicatele din invatamant, el acuzandu-i de lipsa de onestitate pe unii lideri sindicali din educatie.
Comisia pentru buget, finante, Comisia pentru administratie publica, Comisia pentru munca, familie si protectie sociala, Comisia pentru invatamant, stiinta, tineret si sport, Comisia pentru privatizare si administrarea activelor statului si Comisia pentru regulament.
Spargerile de saptamana trecuta la doua gradinite din Constanta trebuie sa dea de gandit nu doar directorilor acestor unitati de invatamant, dar si Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), precum si ministerului de resort. ... Astfel, hotii au sesizat ca paza la unitatile de invatamant este prost organizata sau lipseste cu desavarsire.
Banii de anul acesta vor fi cheltuiti cu precadere pentru invatamant (201 milioane de lei, cei mai multi provenind de la bugetul de stat). ... La fel si cheltuielile cu parcurile, zonele verzi sunt dublate fata de anul trecut, pe cand bursele pentru invatamant sunt mult mai mici.
In Constanta, potrivit datelor Inspectoratului Scolar Judetean, 330 de profesori pensionari predau in unitatile de invatamant din judet.
Vicepremierul Dan Nica a declarat ieri, dupa ce a participat la intalnirea cu sindicatele din invatamant, ca executivul intentioneaza sa preia grila de salarizare a bugetarilor din Germania, deoarece aceasta este "eficienta si reprezinta un model functional".Potrivit lui Nica, salarizarea bugetarilor se va face, conform unor grile intre salariul minim si cel maxim, cu pastrarea raportului intre acestea existent in Germania.
In ceea ce-l priveste pe Nicusor Cotescu, gurile rele spun ca este finul Olgutei Vasilescu, care a fost zilele acestea in vizita la Craiova, in calitate de presedinta a Comisiei pentru invatamant a Camerei Deputatilor.
"Noi am constatat ca in acest moment e in pericol daca vreti solidaritatea coalitiei, si aici in plen (la Senat, n.r.) nu s-a votat asa cum trebuia din partea majoritatii, deci nu s-a respectat ceea ce s-a convenit inainte si nu a existat o solidaritate suta la suta in cazul majoritatii si trebuie sa va spun ca simultan, la Camera Deputatilor, in Comisia pentru invatamant s-a votat un amendament din partea opozitiei, un amendament directionat impotriva minoritatilor inclusiv din partea unui deputat PD-L.
Cum este sa construiesti o sala de sport intr-un sat in care nu exista unitate de invatamant?
Pe data de 5 octombrie, noi - respectiv federatia din invatamant - avem miting in Bucuresti. ... Au fost nemultumiri din partea celor din invatamant, sanatate, cultura, in contrapartida cu ceea ce este in administratie, ca si coeficienti.
Nici la capitolul invatamant lucrurile nu stau mai bine, din nomenclator lipsind termenii "conferentiar", "lector", "asistent universitar", asa cum sunt mentionati in clasamentul aflat in vigoare "profesori universitari, conferentiari, lectori, asistenti si asimilati ocupanti in invatamantul superior"
In cazul in care Primaria Municipiului Craiova nu revoca adresa prin care le solicita unitatilor de invatamant sa le retina dascalilor 25% din banii acordati pentru concediul pentru lunile de vara, Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) ameninta cu justitia.
google-analytics.com