Cautare

472 de rezultate pentru "inundatii tatarani" (2.96 secunde)
cutremure, alunecari de teren si inundatii. ... Conform dispozitiilor Legii nr.260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren si inundatiilor, republicata, proprietarii de locuinte au obligatia sa isi asigure locuintele impotriva a trei riscuri de calamitati naturale (cutremur, alunecari de teren si inundatii).
Senatorul PSD Constanta, Nicolae Moga, a participat la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta - Grupul de Suport Tehnic pentru Inundatii si Accidente la Constructii Hidrotehnice, reunit joi, 22 mai 2014, in Sala Ovala din cadrul Prefecturii judetului Constanta.
Riscul de inundatii.
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; ... Parca ar vrea sa sugereze ca, daca ar fi ramas ei la putere nu s-ar fi putut produce inundatii;
Pagubele produse de inundatii, care inca nu s-au terminat, vor fi imense; ... Parca ar vrea sa sugereze ca, daca ar fi ramas ei la putere nu s-ar fi putut produce inundatii;
De atunci au trecut citeva zile si niste inundatii, pentru ca e sezon ploios dupa cum ne-a spus presedintele Basescu, plus citeva discutii despre anticipate si un pic de joaca de-a demisia.
Sunt inundatii in Maramures, dupa ce raul Tisa a iesit din matca. ... Un cod portocaliu de inundatii e anuntat in zona pentru aceasta dupa-amiaza.
Inundatii, inundatii si iar inundatii. Cuvantul la moda anul acesta. Pai doar nu credeam ca am scapat! Dupa pagubele insemnate produse in vara lui 2005, urmeaza acum al saselea val de ploi… peste namolul si daramaturile deja existente.
Cu mult mai prompta si eficienta a fost interventia autoritatilor la ultimul val de inundatii.
Prezent joi seara la un post national de televiziune, Traian Basescu a criticat fara menajamente "balbaielile, nereusitele” si "restanta de autoritate si de soliditate” de care a dat dovada cabinetul Tariceanu in gestionarea crizei provocate de inundatii.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a anuntat ieri ca social-democratii vor depune la parlament, dupa cum au promis, un proiect de lege privind rectificarea bugetara si identificarea resurselor si mijloacelor necesare depasirii situatiei provocate de inundatii.
prezentarea premierului Tariceanu in fata Parlamentului si solicitarea unui vot de incredere, varianta considerata de Dan Voiculescu mult mai potrivita decat niste anticipate murate deja de inundatii.
“Un alt guvern, cu un alt premier, nu ar face fata problemelor generate de inundatii” Cel mai important partid din opozitie, PSD, considera ca decizia premierului de a renunta la demisie si de a cere sprijinul Parlamentului pentru accelerarea integrarii tarii in structurile europene este una rationala.
In pofida amenintarilor, declansarea anticipatelor pare mai curand improbabila atata vreme cat nici macar liberalii (cu putine exceptii) nu sunt dornici de inca o confruntare cu electoratul naucit de inundatii si de explozia preturilor. ... Cu sau fara alte inundatii, vara a intrat pe ultima suta de metri.
Folosita, alaturi de situatia de dupa inundatii, ca motiv pentru a nu mai demisiona, este readusa in scena pentru a-l acuza pe Traian Basescu ca, prin destabilizarea situatiei politice, pericliteaza parcursul european al Romaniei.
Folosita, alaturi de situatia de dupa inundatii, ca motiv pentru a nu mai demisiona, este readusa in scena pentru a-l acuza pe Traian Basescu ca, prin destabilizarea situatiei politice, pericliteaza parcursul european al Romaniei.
"Inainte de inceperea sezonului cald, mii de gospodarii au fost grav afectate de un nou val de inundatii, care au avut loc in mai multe judete ale tarii.
De cateva zile, inspectorii OJPC Dolj verifica principalele puncte comerciale din jurul localitatilor afectate de inundatii. ... Reprezentantii de la Protectia Consumatorului au precizat ca impreuna cu echipe de inspectori ai Directiei Sanitar-Veterinare, dar si ai Directiei de Sanatate Publica verifica permanent zonele afectate de inundatii.
Dupa ce furia Dunarii s-a domolit, iar cursul Jiului s-a stabilizat, oficialii au contabilizat peste 20.000 de hectare de teren arabil afectate de inundatii.
Consiliul Judetean (CJ) Dolj va aloca toti banii din fondul de rezerva catre primariile din zonele afectate de inundatii si catre institutiile care combat efectele inundatiilor.
google-analytics.com