Cautare

19139 de rezultate pentru "inundati baia mare 11 07 2010" (4.64 secunde)
Viorel de 33 de ani, din Bucuresti, care in perioada 14.04.2010 -11.03.2011, a savarsit patru fapte de perversiuni sexuale si doua fapte de coruptie sexuala, dupa cum urmeaza:
Constantin Mihutescu a piedut alegerile din Baia de Fier, in ciuda faptului ca in ziua alegerilor a beneficiat de prezenta in localitate a premierului Victor Ponta. Intrucat are domiciliul in Baia de Fier, primul ministru a mers duminica in localitatea gorjeana pentru a putea vota.
• In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
Baia de aburi. Inhalarea aburilor ajuta la ameliorarea si indepartarea excesului de mucus din nas. Ca sa fie si mai eficient poti adauga si un ulei esential antimicrobian, de exemplu cimbru, eucalipt, menta.
Focul a pornit din baia personalului. Din fericire, nu sunt victime. Nu a fost nevoie ca personalul sau pacientii sa fie evacuati.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... Sunt datorii de sute de milionae de lei la cea mai mare parte a regiilor. ... Neglijarea sectorului educatie in reforma ar fi o mare greseala.
De la numirea in functie in septembrie 2010 si pana acum, Anca Boagiu a promis de mai multe ori, si chiar si in urma cu o saptamana, ca Autostrada Soarelui va fi gata pana la sfarsitul anului.
• Produsul intern brut pe locuitor exprimat la paritatea puterii de cumparare a avut o evolutie favorabila in Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia si Grecia in perioada 1995-2010.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari. Destinatia reala celor 11 miliarde de lei este insa un mister.
Se stie foarte bine cat de mare este jaful din energie, din zona Hidroelectrica, din zona Romgaz, din zona tuturor acelor companii care folosesc fondurile publice pentru a face profit.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Conform previziunilor de primavara ale Comisiei, PIB-ul Uniunii Europene ar urma sa scada cu 4% anul acesta si sa ajunga, in mare, la stabilitate in 2010.
BNR a urcat prognoza de inflatie pentru 2010 de la 2,6 la suta la 3,5 la suta si estimeaza pentru 2011 o rata a inflatiei de 2,7 la suta.
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Pentru ca privatizarile din Romania au fost finalizate in mare parte, Comisia Nationala de Prognoza (CNP) anticipeaza ca ponderea valorii adaugate din servicii, constructii si industrie la formarea PIB va creste in urmatorii trei ani.
google-analytics.com