Cautare

5734 de rezultate pentru "interviu director finante pitesti" (3.62 secunde)
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti. ... În România, pentru echipament original avem ca partener principal Dacia Pitesti, iar pentru piese de schimb, grupurile Volkswagen, Renault si Mercedes. Suntem unul dintre principalii furnizori ai Daciei Pitesti.
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Solist al trupei Holograf si om de televiziune, Bittman a fost numit consilier pe "probleme cu populatia" al ministrului de Finante Sebastian Vladescu. Despre noua functie, Bittman afirma, intr-un scurt interviu acordat Wall-Street, ca reprezinta "legatura dintre politic si lumea reala".
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova", spunea premierul la inceputul acestui an. ... Craiova-Pitesti (121 kilometri) Tot in 2014 sunt programate sa inceapa lucrarile la autostrada Craiova-Pitesti.
Petrochimie Arpechim Pitesti, Monomer si Policlorura de vinil; ... 85/2006 privind pocedura de insolventa sa includa cu prioritate functionarea SC OLTCHIM cu toate instalatiile (inclusiv Petrochimie Pitesti, PVC si Monomer) si capitalizarea SC OLTCHIM prin majorarea capitalului social prin conversia creantelor Electrica AVAS, banci, etc.
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar". ... pentru a fi rezolvata problema salariilor functionarilor din Ministerul de Finante.
- absolvent al Facultatii de Finante-Contabilitate, din cadrul ASE Bucuresti (1976); - doctor in Finante, circulatie baneasca si credit (1989); ... A absolvit cursurile Facultatii de Finante si Contabilitate din cadrul A.S.E. ... A obtinut titlul stiitific de doctor in economie, specialitatea finante si circulatie baneasca (1989).
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
Ministrul de Finante spune ca nu este de acord cu majorarea pensiilor si cu celelalte modificari ale bugetului decise de comisiile parlamentare. "Nu sunt bani", le-a spus Vladescu parlamentarilor din comisiile de buget-finante.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
google-analytics.com