Cautare

3739 de rezultate pentru "interviu edi vasile" (3.36 secunde)
Vasile Blaga isi cauta obiectul muncii (Autor : Sorin Rosca Stanescu) In timp ce Mircea Geoana regreta ca i-a determinat pe liderii USL sa-l puna pe liber de la presedintia Senatului si, daca ar putea, ar intoarce timpul cu cheia inapoi, Vasile Blaga regreta ca a venit.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Vasile Dancu: "Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
A murit Radu Vasile, fost premier al Romaniei Suferea de cancer de colon Radu Vasile (nascut la 10 octombrie 1942, la Sibiu) a fost un om politic si istoric roman, fost prim-ministru al Romaniei intre 1998 si 1999, propus de PNTCD.
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul. ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu:
Scriitorul Vasile Andru s-a stins din viata vineri, la varsta de 74 de ani. ... Doliu in literatura romaneasca Cunoscutul scriitor Vasile Andru a incetat din viata in cursul zilei de vineri, 21 octombrie, la varsta de 74 de ani.
Un amanunt care nu apare in nicio biografie oficiala ori interviu al sefului statului.
Inca de la primele ore ale diminetii, persoanele care doreau sa munceasca in Spania s-au prezentat la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) pentru a sustine un interviu in fata reprezentantilor firmei straine.
Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... Vasile Emilian Cutean: ... Aurelia Vasile: ... - Nu am dat interviu, va rog sa credeti;
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, afirma, in cadrul unui interviu, acordat ziarului "Gandul", ca PD-L ar putea sa-l nominalizeze pe Boc si nu pe Basescu candidat la prezidentiale. ... In acelasi interviu, Vasile Blaga afirma: ... Vasile Blaga mai sustine ca, la nivelul Guvernului, coalitia PDL-PSD, functioneaza "perfect":
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a acordat recent un interviu ziarului Romania libera, in care afirma ca s-a incercat in ultimii trei ani transformarea DGIPI intr-un concurent al SRI.
Ministrul PD al Internelor, Vasile Blaga, a refuzat sa semneze Ordonanta.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Un interviu exceptional AM PRESS cu profesorul dr ADRIAN STREINU CERCEL (1) AM PRESS - Adrian Streinu-Cercel:
- Era cam de aceeasi marime ca un Hornet, doar ca nu avea aripi, a spus Fravor intr-un interviu ulterior. ... A fost ceva extrem de ciudat, a spus el in interviu. ... Iata ce a declarat el intr-un interviu pentru ABC News:
Interviu cu senatorul Gabriel Mutu, candidat USL in Colegiul 12. VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Cu toate ca realizarea CV-ului si pregatirea pentru interviu sunt doua dintre cele mai importante aspecte în gasirea unui loc de munca, acestea nu sunt singurele.
La aceste teste participa, în general, doar candidatii ale caror CV-uri au fost selectate.  Tipuri de teste folosite la interviu Daca puteti afla înainte de interviul de angajare ce tipuri de teste prefera angajatorul, va puteti pregati din timp pentru a le face fata.
Supararea lui Patriciu are un nume foarte concret, Crin Antonescu, si rabufneste intr-un interviu aparut azi, in "Romania libera". ... El recunoaste, in interviu, ca nu a discutat nimeni din partid cu el despre alianta cu PC.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
google-analytics.com