Cautare

3739 de rezultate pentru "interviu edi vasile" (3.23 secunde)
Pe 1 ianuarie romanii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile!
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: 'Vasile Dancu: ... 'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema. "Nici mie nu-mi raspunde la telefon!”, a exclamat chiar tatal deputatului PSD, in momentul in care a auzit ca Edi Martin refuza, sistematic, sa apese pe butonul "yes” al mobilului.
De ce e Becali REFUZAT Zilele lui Ilie Stan la Steaua sunt numarate, iar Gigi Becali vrea sa il pastreze pe Edi Iordanescu ca principal cel putin pana in vara, insa apropiatii secundului au marturisit ca Edi nu are de gand sa accepte o astfel de propunere si va pleca de la Steaua odata cu Ilie Stan, scrie ProSport.
Anghel Iordanescu a sarit in apararea lui Edi si i-a transmis un mesaj taios lui Gigi Becali, patronul echipei. "Stiu cat de mult a insistat patronul FCSB ca Edi sa preia echipa. ... Edi a venit pentru calitatea jucatorilor si pentru suporteri.
Edi Iordanescu (42 de ani), fostul antrenor al FCSB, a vorbit cu jurnalistii la plecarea de la baza sportiva a ros-albastrilor dupa ce si-a luat ramas bun de la jucatori. ... Vrea sa conduca in felul dansului, e dreptul lui", a spus Edi Iordanescu.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
pe Edi cum l-ati simtit?) Pai cum sa il simt? Am inteles ca Edi s-a referit la jucatori in primul rand, impreuna. Eu ii spun lui Edi un lucru:
Victor Piturca a oferit un interviu pentru Orange Sport. ... Victor Piturca a tinut un discurs dur la adresa selectionerului Edi Iordanescu si nationalei Romaniei, prin care critica prestatiile selectionatei noastre sub comanda fostului antrenor de la CFR Cluj si FCSB, dar si discursul sau.
corectnews.com informeaza Vasile Blaga, omul care tace si face (Autor : Sorin Rosca Stanescu) Caderea in dizgratie a lui Vasile Blaga este la fel de spectaculoasa dar nu la fel de discreta ca ascensiunea sa. ... Traian Basescu a dat cu Vasile Blaga de pamant de teama.
Citind articolul lui Vasile Dancu "Ultima batalie a stangii:
Cu toate ca nu este o metoda foarte populara de angajare, mai ales în cazul în care locul de munca este în alta localitate decât în cea de domiciliu a viitorului angajat, unele companii sunt de acord ca primul interviu sa aiba loc.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Colegul de raliu al lui Ponta, dovada armoniei dintre PSD-UDMR " Colegul de raliu al lui Victor Ponta, etnicul maghiar Edi Kelleti, cel care l-a secondat pe presedintele PSD cand a castigat campionatul de curse, este dovada vie ca social-democratii si udemeristii pot avea, daca si-ar propune, un viitor politic comun, sustine fostul premier, pesedistul Adrian Nastase.
Ironii incredibile la adresa Stelei / sport.ro Stelistii sunt ironizati de un rival din Liga I Edi Iordanescu ii ataca pe stelisti si ironizeaza acuzele lui Becali care a declarat ca selectionerul Iordanescu se afla in spatele atacurilor Armatei:
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Piata Amzei arata bine, e moderna, insa ar fi trebuit sa fie la parter toti cei care au standuri aici", ne-a spus Edi Claudiu Balan.
Gigi Becali vs Edi Iordanescu este subiectul saptamanii in Liga 1. ... Ioan Andone a analizat jocul FCSB sub comanda lui Edi Iordanescu.
Ilie Dumitrescu a ramas masca dupa despartirea lui Edi Iordanescu de FCSB. Fostul mare international, care l-a avut ca secund pe Edi, a incercat o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat la FCSB.
google-analytics.com